obs3105131Най-после, материалите за утрешното заседание на Общински съвет Ловеч са качени на официалната страница на институцията. Може да ги изтеглите от ТУК или от сайта на местния парламент.

Припомням, че утре от 13.00 часа ще се проведе ТРИДЕСЕТ И ПЪРВОТО   ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет. Заседанието по проекто-дневен ред включва 27 точки. С него може да се запознаете ТУК.

 

 

1 коментар

  1. По отношение на точка18 от дневния ред на днешното заседание: „Одобряване на проект за подробен устройствен план- план-схема за подземна канална мрежа за полагане на оптичен кабел и прилежащите към нея съоръжения в ж.к.”Здравец” по плана на гр.Ловеч, като неразделна част от подробен устройствен план на ж.к.”Здравец”, гр.Ловеч.
    Докл.: Минчо Казанджиев-кмет на Община Ловеч”

    Съгласно Чл. 129. ал.1 от ЗУТ – Подробният устройствен план се одобрява с решение на общинския съвет по доклад на кмета на общината в едномесечен срок след приемането на проекта за подробен устройствен план от експертен съвет. Решението се изпраща в 7-дневен срок за обнародване в “Държавен вестник”.

    Срока, в който задължително трябва да се упражни субективното право на общински съвет в случая е преклузивен срок и започва да тече от деня на възникване на субективното право/Решение № 8 от Протокол № 15 на заседание от 14.05.2013 г. на ОЕСУТ при Община Ловеч/.
    С изтичането му /14.06.2013г/ субективното право се прекратява.

    Даденото в изпълнение на субективното право след изтичането на срока е дадено без основание и подлежи на връщане.

Comments are closed.