parti1002141Писнало ви е от Бон Джоуви, AC/DC и прочие музикални клишета по заведенията? Харесвате Dubioza Kolektiv, Siddharta или пък PANTOMMIND, но няма къде да ги слушате, освен на концерт? Познанията ви за българската рок сцена не се изчерпват със Сигнал и Б.Т.Р.? Искате да чуете музика с думичката “фолк” в названието й, без да е чалга? Или просто сте любопитен да разберете какво слушат рокаджиите в Сърбия, Словения или Естония?

Ако отговаряте на някой от горните въпроси с „да” или просто сте любопитни да чуете нова музика и разширите своите музикални хоризонти, клуб „Версай” ви осигурява тази възможност на 15-ти февруари (събота). Вечерта след Деня на любовта и виното ще бъде изцяло посветена на най-доброто от съвременната рок сцена на страните от бившия Източен болк (плюс Турция и Гърция), като ще бъде обърнато подобаващо внимание и на класическите групи от региона. Клубът е подготвил за вас горещ коктейл от чувстени мелодии, тежки китари, неравноделни тактове и вулканични планини от добро настроение с музиката на Обратен Ефект, Хиподил, Контрол, Ювиги, OverGame, P.I.F., Wickeda, Kultur Shock, Dubioza Кolektiv (BiH), Siddharta (SLO), S.A.R.S. (SER), Bijelo Dugme (YU), Parni Valjak (HR), Ария (RU), Pero Defformero (SR), Firewind (GR) и много други!   

Посетете фейсбук събитието на адрес: https://www.facebook.com/events/591296937614797/, ако искате да научите повече за купона, да чуете ориентировъчни парчета или да отправите своето собствено предложение за песен или група, която искате да чуете.

9 коментара

  1. IRON MAIDEN с концерт в “Арена Армеец” на 16 юни

    16 юни (понеделник) 2014 г., 20:00 ч.
    “Арена Армеец София”

    София е една от спирките, отбелязващи финала на супер успешното Maiden England World Tour през 2014!

    Билети

    Билетите за концерта на IRON MAIDEN ще бъдат на
    изключително достъпни цени
    от 60 до 140 лева

    Продажбата на билети стартира на:
    14 февруари (петък) 2014 г. от 10:00 ч.

    http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=27029&PHPSESSID=f7c14187bbbcd55b89e2fba4015cdf52

  2. Това трябва да се види и чуе!

  3. Анонсът чисто и просто заявява, че във въпросната вечер ще звучи различна и по-малко позната музика, която иначе трудно ще чуе човек на подобно място. Дали е поднесен по-най подходящия начин – всеки решава за себе си. Дали някакво си лично мнение ще го спре от възможността да чуе (и вероятно открие) нова музика – също.

  4. “Писнало ви е от … AC/DC и прочие музикални клишета по заведенията?”
    Е, акъл море.

    1. Ac/DC сами по себе си не са клише, но по българските заведения са тотално преекспонирани и въртяни до писване (при това само две-три техни песни), заедно с още една-две групи. Това се има предвид в изречението. Все пак рокът не се изчерпва с тях, с каквото впечатление би останал редовият росетител на не строго тематизирани нощни барове.

    2. Това не може да оправдае написаното. Слушам почти ежедневно техните парчета вече 35 години и все не ми стига. Нямате право да си правите реклама на гърба на най-големите, като ги омаловажавате или неглижирате. Къде са те, къде са цитираните от вас групи… Така не печелите посетители, поне мен ме загубихте, а имах желание да посетя мероприятието и да пийна някоя бирка.
      П.П.: Не ми отговаряйте, ако е възможно. Следващото написано от рода “Ac/DC сами по себе си не са клише” ще ме накара да избухна в ефир. Благодаря!

Comments are closed.