velikden505132В тези дни на смирение ръководството на Община Ловеч отправя поздрав към гражданите и гостите на люляковия град.

Това е празник на преродения човешки дух, затова нека се пречистим чрез примера на Христовата саможертва.

Великден е добър повод и да си спомним някои вечни истини. Вярата трябва да ни събира, а не да ни разделя. Обичта и милосърдието са най-ценните човешки добродетели.

Вярността към истината, любовта и прошката нека бъдат водещи във взаимоотношенията ни, да има повече надежда и вяра по пътя ни напред!

Защото когато губим вярата в самите себе си, ние губим силата си! И да помним, че всяка саможертвата ни задължава да бъдем по-човечни!

Приемете най-искрени пожелания за здраве, благополучие, много щастие и сбъднати мечти във всеки дом!

 

Корнелия Маринова,

кмет на Община Ловеч

 

Петър Цолов,

председател на Общински съвет Ловеч

 

1 коментар

  1. От сърце пожелавам на управлението на Община Ловеч да намери смелост и надсебелюбиви сили, да се смири, и да се откаже от ръководството! Руководитель е руска дума за човек, който води незрящ. Управление е умението да си близо до правдата… И да пазиш себе си и хората от кривдата. И, да! Вярата трябва да ни събира, не да ни разделя! Ловеч днес го прави всекидневно! Събира всички нас, свързани с Ловеч и с България и с търсенето на доброто… и с непримиримостта… Поздравявам искрено човека, стоящ зад тази светлина, макар и да имаме различни сенки!

Comments are closed.