cvetnalimpiada2511141Проявата в Ловеч ще се проведе 25 ноември 2014 г. (вторник) от 16:00 ч. в Големия салон в „Дом Преслав“. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

„Цветна олимпиада“ е съревнование между ученици от 8 до 12 клас по български език и литература, английски, немски и френски езици, математика и информационни технологии. През 2014/2015 учебна година състезанието ще обхване всички области в страната. „Цветна олимпиада“ тази година е в Националния календар на МОН и Националния дворец на децата. Тя се осъществява със съдействието на РИО на МОН и в партньорство с Българска академия на науките, Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и Асоциацията на учителите по български език и литература.

Образователната инициатива „Цветна олимпиада“ през месец ноември се проведе в областите Ловеч, Габрово, Велико Търново и Търговище. Като в нея се включиха стотици ученици от всяка област.

Победителите ще бъдат наградени от водещи обществени личности, представители на ръководствата на съответните общини и на РИО и още много други.

Специални гости на проявата в града на люляците ще бъдат Гласовете на „България си ти!“ – джаз певецът Васил Петров, който е и учредител на Сдружението, както и популярната и талантлива изпълнителка Весела Бонева, а също така и представители на ръководствата на Общината и РИО Ловеч, водещи обществени личности.

 

В програмата на награждаването ще се включат и артистични деца от региона.

1 коментар

  1. Ма няма никой награден за писане на литературно произведение против властта.

Comments are closed.