Отборната победа спечели тимът на „Бързи и яростни” с 52 точки, следван от „Лудите глави” с 32 точки и Община Ловеч с 8 точки

В събота сутринта на площада пред ж.п. гарата се проведе традиционното мартенско автомобилно състезание за жени, организирано от Община Ловеч и ловешкия клон на СБА. На старт застанаха 16 дами от 5 отбора, които водиха интересна и оспорвана надпревара, разделени по групи в зависимост от кубатурата на двигателя на автомобила. Състезателките изпълниха два манша по трасето, което включваше няколко елемента: слалом между пилони, гараж на преден ход, гараж на заден ход, обръщане в квадрат, а непосредствено преди финала и пренасяне на чаша с вода.

В клас I (автомобили с кубатура на двигателя до 1400 куб. см.) победата грабна Стефка Анастасова от тима на „Бързи и яростни” с „Фолксваген Голф 4”, изпреварила Росица Джамбазова („Лудите глави”) с „Рено Клио” и Даниела Панчева от отбор „Ветерани” с „Фолксваген Поло”.

В клас ІІ (автомобили с кубатура на двигателя от 1401 до 1600 куб. см.) победителка стана Наталия Колева („Лудите глави”) с автомобил „Пежо 306”, следвана от Надя Василева със „Сузуки Лиани”, Деница Зоркова (Община Ловеч) с „Дачия Логан” и Айнур Дерманска от „Спасителките” с „Фолксваген Голф”.

В клас ІІІ (над 1601 кубика) триумфира представителката на „Бързи и яростни” Кристина Петкова с „Мазда МХ3”,  с подгласнички съотборничката й Галя Митков с „Фолксваген голф” и Цветлена Илиева (Община Ловеч) с „Опел Вектра”.

Отборната победа пък спечели тимът на „Бързи и яростни” с актив от 52 точки, следван от представителките на „Лудите глави” с 32 т. и Община Ловеч с 8 т. След тях се наредиха „Спасителките” (6 т.) и „Ветераните” (5 т.).

За победителките и призьорките в индивидуалното и отборното класиране бяха осигурени купи, парични премии и бутилки шампанско. Наградите връчиха заместник-кметът на Община Ловеч инж. Ивелина Радевска, директорът на ловешкия клон на СБА инж. Димитър Василев, заместник-председателят на организационния комитет Валентина Янкова и директорът на ралито Ивелин Йончев. Организаторите присъдиха и няколко индивидуални отличия. Приза за най-атрактивна състезателка за втора поредна година спечели Кристина Петкова. Наградата за най-млада състезателка получи Полина Петрова, а капитанът на отбор „Ветерани” Катя Кънчева бе уважена като най-дългогодишен участник. Димитрина Николова беше отличена със специален приз за „воля и спортен хъс”, тъй като участва в състезанието с фрактура на ръката.

Актрисата от Сатиричния театър Надя Василева, която е ловешка снаха, пък получи поощрителна награда от автомеханика Добри Ангелов за проявения състезателен дух независимо от сполетелите я по време на ралито премеждия с автомобила. Самият Добри впрочем направи зрелищна демонстрация по трасето със своя „Ситроен Саксо” 1,6 за удоволствие на публиката. Женското автомобилно рали е стара традиция за Ловеч. То е прекъснато през 1988 г., но през 2004 г. е възобновено по инициатива на Община Ловеч и местната организация на Съюза на българските автомобилисти.