peshpateka3010141От ОДМВР Ловеч съобщават, че на 29.10.2014г. около 14.00 ч. на ул. “Д-р С.Съев” в гр.Ловеч, микробус “Фиат Дукато” управляван с несъобразена скорост от Д.М.-26 годишен от гр.Ловеч, не може да спре и удря пресичащия по пешеходна пътека 46-годишен пешеходец.

Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а пострадалият е с охлузни рани на десен крак и дясна ръка.

На двамата участници в ПТП са съставени актове за установяване на административни нарушения.

4 коментара

  1. А, какво да кажем за шофьорите които не спират на пешеходните пътеки? Призовавам КАТ да си изпрати хората на ул. “3-ти март” и да видят за какво става въпрос. Карат като луди и дори не те отразяват, че висиш на пътеката, като прани гащи. То, че е пълно с кретени пешеходци, пълно е, ама, айде малко толеранс все пак към зъзнещия на пешеходната човек.

  2. То и на много хора май не им се живее, стъпва на пешеходната пътека и тръгва без да погледне има ли, няма ли коли. Вече няколко пъти ми изкачат пешеходци, когато колата ми е на разстояние, по-късо от спирачния път на колата. Добре че не се е случвало да има коли в насрещното платно, защото или трябва да удара тъпия пешеходец или да се удавя челно.
    Хора, оглеждайте се като пресичате! Колата не може да спре изведнъж. Не може да пресичате все едно никога няма да мине кола от там. Колкото и да сте с предимство, погледнете къде се намира идващата кола и тогава пресичайте. Колкото и да искаме да ви пазим, понякога е невъзможно, тъй като вие самите не се пазите.

  3. И блъснатия ли е с акт?

Comments are closed.