bsplogo2012От пресцентъра на БСП Ловеч разпространиха съобщение до медиите, в което се казва: “При редовно заседание на общинската организация на БСП – Ловеч бяха обсъдени резултатите, които партията получи на евроизборите, и бъдещите стъпки, които ръководството ще поеме в краткосрочен план.

Единодушното заключение, около което се обединиха членовете на ръководството, е, че резултатите от вота са незадоволителни и е нужно да се предприемат структурни и организационни промени. Според членовете на ловешкия партиен съвет на БСП, Изпълнителното бюро на партията трябва спешно да свика конгрес през юли, в който да се поемат конкретни отговорности и да се обсъдят последващите стъпки на социалистическата партия.”

9 коментара

  1. Като в бюлетин от втората световна,сухо,сухо та скърца.

  2. Няма имена, няма нищо. Сухо и постно. Да се радваме, че и това измислиха. Друго си е когато партията “громи” наред. Горов и сие тогава са едни румени, засмени… Сега ни говор- ни картина..

  3. За кое бсп се съобщава,за бившето или новото и двете прислугват на д _ _. …а за отиващите си -или добро или нищо.

  4. Абе какво ни занимавате какво ще правите @

    И 5 конгреса да си свикате – все тая – И ОТ БСП ЛОВЕЧ НЯМАТЕ ТОПКИ ЗА ДА ПРЕДЛОЖИТЕ СМЯНА НА СТАНИШЕВ – И щЕ БЛЕЕТЕ И щЕ ГЛАСУВАТЕ ЧИННО – ТАКА ЧЕ ПРАВЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС СЕБЕ СИ !

    АКО СТОРИТЕ НЕщО УМНО НИЕ щЕ ГО ВИДИМ – НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ – НИТО СМЕ СЛЕПИ , НИТО ГЛУХИ , НИТО ПРОСТИ!

  5. Възмутена съм от това съобщение! Какви промени ще правите бе! Другаря Недялков си е изпълнил всички обещания и областта цъфти. Другаря кмет пИчели проект след проект, градЪ цъфти! Другаря Горов громи разсипниците на България от парламентарната трибуна!
    Кой иска да сменя играчите и капитана, когато отбора бие?

  6. Да ви имам съобщението па на вас! Както вика един мой ФБ-приятел……Проста да паладейш….

  7. Изключително сме впечатлени от прессъобщението! От него блика точна и конкретна информация.

Comments are closed.