Седмичният победител е от Велико Търново

Радосвета Коева, НАП

Близо 345 хил. касови бележки на обща стойност 3 млн. и 900 хил. лв. са регистрирани в лотарията на НАП от Ловешка област. Активните потребители от ловешко са 1044, като техният брой е нараснал  с 643 нови участници във второто издание на лотарията. Средно с по 330 касови бележки участва всеки ловчалия в играта. Нараства броя на касовите бележки, издадени от ПОС терминал. Почти всички участници от ловешко предпочитат да регистрират касовите си бележки през сайта на играта.

Касова бележка за левче бе достатъчна на търновка да спечели марков смартфон. Анка Мирчева от Велико Търново е седмичният победител в Лотарията с касови бележки на НАП. Късметлийският бон бе изтеглен на  6 август в ефира на bTV преди 9:00 ч. Сувенир за 1 лев е закупила спечелилата дама по време на екскурзия по черноморското крайбрежие.  На сайта на Лотарията www.kasovbon.bg родената с късмет участничка регистрира редовно касови бележки и вече е надхвърлила 300.  Моделът на спечеления „умен“ телефон  е от началото на 2018 г. Той бе връчен на г-жа Мирчева в НАП В. Търново от териториалния директор Ивайло Здравков.

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв.,  а  2000 лв. дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. В края на второто издание на Лотарията на НАП  50 000 лв. очакват големия късметлия.