lukovitgradina16091356Относно: извършена проверка на ОДЗ Слънце, в отговор на наше отворено писмо, което публикуваха ловешките медии получихме писмо отговор от РИО-Ловеч с Изх. ПД 12-17/ 07.08.2014г.

След запознаване със съдържанието му искаме да изкажем благодарност на институциите за добре свършената работа. Благодарим на: Кмета на Община Ловеч, Заместник кмета на Ощина Ловеч, Началника на РИО – Ловеч, Директора на ОДЗ „Слънце“ както и специални благодарности на проверяващата комисия в състав: Пламен Митев – Началник отдел ОМДС в Общинска администарция, Доротея Цанкова – Общински съветник в ОбС Ловеч и Янка Иванова – старши експерт по предучилищно възпитание в РИО – Ловеч.

Оценяваме резултатите от направената проверка и искаме да благодарим за съгласието с нашето предложение, а именно да се запазят досегашните 2-ри групи А,Б,В в които има деца набор 2009-2010 г. и продължаването им в по-горната подготвителна група 5 години.

Благодарим на институциите и на госпожа Христова директор на ОДЗ „Слънце“ за споделянето на нашите възгледи за развитието на нашите деца. Съгласявайки се така съществуващите групи да се запазят, директорката на ОДЗ „Слънце“ госпожа Христова показва, че държи на нашите деца и гледа на тях като на БЪДЕЩЕТО на град Ловеч, а не като продукт за печелене на пари!

Писмото е адресирано до Кмета на ОбщинаЛовеч, Заместник кмета на ОбщинаЛовеч, Началника на РИО – Ловеч, Директора на ОДЗ „Слънце” и ДА „Закрила на детето“

 

2 коментара

  1. Леле-мале, каква рекламна кампания!

Comments are closed.