hlebozavod1501152Павлин Иванов

По сигнал на граждани за изхвърлени отпадъци, проверка на „Ловеч днес“ потвърди грозната гледка . Бившият хлебозавод, по-точно останките от него, са превърнати в незаконно сметище!

Повече от очевидно е удобството, на територията на полуразрушената сграда, граждани и фирми да изхвърлят своите строителни, битови и отпадъци от своята търговска дейност. Имота е частен, намира се на удобно място и на никой не му дреме какво става там.

Едва ли сред останките от разрушената и ограбена през годините от ромите сграда, някой ще се вторачи какво има в двора й. Ясно е, че ловчалии не искат да спазват общинските наредби и да плащат  за изхвърлените от тях отпадъци, но все пак, правилата приети от Общински съвет Ловеч са за това, за да се спазват!

Но както биха казали по-черногледите ни читатели: „То всичко друго ни е наред, сега за незаконните сметища ще мислим!“, вероятно нищо няма да бъде направено по въпроса.

А ако никой не си мръдне пръста, скоро боклуците на депото ще намалеят драстично, защото площта на незаконно сметище в частния имот е огромна и може да поеме хиляди тонове, всякакви отпадъци!

 

11 коментара

  1. Не е виновен само кмета, а всички които са били край него в годините. Най-накрая трябва да бъдат осъдени за тези безобразия в Ловеч.

  2. Собственикът дето го унищожи да хваща лопатата и да почва!

  3. Тези снимки са мостра за за безхаберието през последните години-няма държава, а още по-малко община!

  4. Инвеститор на година!

  5. трагедия или комедия???? А къде е собственика на завода??

  6. трагедия или комедия???? А къде е собственика на завода??

    1. Ако имаше и най-малка представа кой е официалния собственик, едва ли щеше да питаш дали е комедия или трагедия…Предвид на това, че е един млад мъж / дете от домове за сираци / с психични проблеми, който заради тази си “собственост ” не може да получава инвалидна пенсия и помощ от социалните служби..май си е трагедия….

Comments are closed.