milko1507131Павлин Иванов

На своят личен профил във Фейсбук, бившият Областен управител Милко Недялков направи издържана по всички правила на задкулисието манипулация! Просто перфектна!

Ето какво написа този, иначе добър човек:

„Държавата и общината докараха емблематичната Лафка в Ловеч. На държавен терен (ж. п. гарата) с общинско разрешение. По времето на областния управител д-р Мадлена Бояджиева (ГЕРБ) и кмета Минчо Казанджиев (БСП). Местните свободни медии мълчат. А преди две години се цепеха “Ловеч не е Лафка!. Всуе…
Струва ли си да задаваме отново въпроса “Кой?”“

Да, уважаеми Милко Недялков! Винаги си струва да питаме КОЙ и да търсим отговора на този въпрос до дупка!

Местната свободна медия, която единствена декларираха, че „ЛОВЕЧ НЕ Е ЛАФКА“, се оказва, че е само една – „Ловеч днес“! Позицията ми и днес е същата!

Подобно позиция обаче не прочетох, видях или чух от НИТО една друга медия в Ловеч!

Кой е свободен и КОЙ зависим, читателите отдавна са установили. Това се вижда както от тиражите, така и от посещенията в различните медии.

Но преди да се върна на манипулацията, трябва да отбележа няколко важни и съществени неща:

  1. Не приемам Милко Недялков, който в момента като безработен кара платен от държавата курс по … ТЕКСТООБРАБОТКА! да ми дава квалификация за свобода!
  2. Не приемам, този човек, който назначи роднина на АЛЧО за свой заместник Областен управител, да ми намеква дори за морал, честност и свобода!
  3. Не мога да приема, че човек, чиито подопечени будки, работещи от ДВЕ години без договор и пребили всякакви конкурентни медии с недопускането им до пазара на печатни издания в Ловеч е мерило за авторитет!
  4. Не мога да приема, че печатна медия, която е предимно на издръжка на общински и държавни структури, благодарение на влиянието и заеманите позиции, е СВОБОДНА и ЧЕСТНА!
  5. Не мога да приема, че умишленото НЕпубликуване и премълчаване на важна за жителите на Ловеч информация от тази медия, само и единствено и защото се е подложила на БСП от много, много години, може да има претенции към свободата на словото!
  6. Не мога да приема също, че човек физически водещ едно печатно издание (общоизвестен факт), но никога НЕ признаващ истината за това, е човек достоен и честен!

Да се върна на манипулацията, направена от бившият Областен управител Милко Недялков, с ясното съзнание, че всичко написано може да послужи пред съда, ако лицето се почувства засегнато, обидено или с накърнено достойнство и име.

Стоя зад всяка една моя дума, защото ми писна, някакви си авторитети от миналото, да се опитват постоянно да манипулират читателите с умишлени внушения и да искат този опоскан град да продължи мизерното си съществуване по стария начин!

 

„Държавата и общината докараха емблематичната Лафка в Ловеч.“, казва Милко Недялков.

Ако под Държавата разбираме юридическото лице ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“, има някаква логика. Но да приравняваме решението на независим юридически субект с държавата, в контекста на манипулацията – видите ли, държавата се управлява от КОЙ е доста недостоверно!

„На държавен терен (ж. п. гарата) с общинско разрешение.“

Формално, теренът е на горепосочената фирма, която утре ще изпрати ОФИЦИАЛНО своите отговори на поставените от „Ловеч днес“ въпроси. Относно общинското разрешение, поради късният час на научаване на факта, че е поставена будка на „Лафка“ в Ловеч, не можах да проверя каква е фактологията.

Но отново, внушението, че държавата е КОЙ, е меко казано неистина!

„По времето на областния управител д-р Мадлена Бояджиева (ГЕРБ) и кмета Минчо Казанджиев (БСП).“

Това е единствено вярно фактологично нещо в тезата на бившият Областен управител Милко Недялков! Събитието се случва СЕГА, именно при упоменатите позиции на Казанджиев и Бояджиева. Безспорен факт!

НО! Винаги има едно НО!

Областният управител д-р Бояджиева, заяви пред „Ловеч днес“, че Областна администрация няма нищо общо нито с поставянето на будката, нито с разрешителното! Това е така, защото представителят на държавата в лицето на Областният управител просто НЕ СЕ разпорежда с имот на юридическото лице ДП „Национална компания железопътна инфраструктура“!

Внушението обаче, че Минчо Казанджиев и д-р Бояджиева, без да е казано изрично, са в основата на идването на „Лафка“ е много елементарно, но тънко довежда до обществената нагласа – тия двамата са в далаверата!

„Местните свободни медии мълчат. А преди две години се цепеха “Ловеч не е Лафка!. Всуе…“

Единствената медия, която винаги е защитавала позицията, че „ЛОВЕЧ НЕ Е ЛАФКА“ е „Ловеч днес“!

Никоя друга медия, автор, дописник, собственик, списвач, не е изразил НИКАКВО мнение по въпроса! Факт!

Единствената свободна и независима медия, която изкарва крадливите ризи на самозабравилото се местно управление, която единствена съобщи за наложените санкции от 800 000 лева, за злоупотребите по различни проекти е и ще бъде „Ловеч днес“.

Къде мълча печатното издание на Милко Недялков? Къде бяха позициите на гражданина Милко Недялков? Не се сещам, макар да търсих много!

Къде се поставяха и дискутираха проблемите на Ловеч? Къде се търсеха решения? В „Ловеч прес“ където НЕ МОЖЕ да се коментира свободно или в „Ловеч днес“, където всеки един човек може свободно да изрази своето мнение?

„Струва ли си да задаваме отново въпроса “Кой?”“

Да, Милко! Струва си!

Струва си да питаме КОЙ докара ДПС на власт в Ловеч?

КОЙ си избра заместник от тази партия?

КОЙ назначи зам. кмета Ертан Хасан от ДПС и напълни Общината с кадри на тази партия?

КОЙ години наред толерираше с действие или бездействието на позициите, които заема разграбването на Ловеч, прогонването на хората от града, съсипването на бизнеса?

КОЙ е дописник на хонорар във вестник “Преса”, собственост на КОЙ?

КОЙ изманипулира гадно и долно хората в деня на убийството на младото момиче пред „Илит“ към полицията?

КОЙ, Милко?

Не ми се изброява повече! Мисля, че съм достатъчно ясен!

Просто ми писна виновниците за днешното окаяно дередже на Ловеч да се опитват да късат лентата с миналото си и да ми се явяват като сълзи непорочни! Дотук!

3 коментара

  1. Пред фактите, дори късопаметната робска душица не може да опонира. Достойна статия пълна с факти, а не с предположения. И докато умните се наумуват каква простотия ще сътворят – пълен бойкот на този срамен паметник. Всеки, който купува от Лафка заслужава единствено презрение.

Comments are closed.