reminti2211131Павлин Иванов

Поздравления за кмета Казанджиев! Макар и малък, тече ремонт в центъра на Ловеч. Ще бъде ремонтиран и паркингът на комплекс „Космос“!

Листовки, забити по дърветата около тотално разбитият паркинг информират, че в събота, 23 ноември, ще се асфалтира. Общината моли гражданите да не паркират там, за да могат машините и служителите да си свършат работата.

От фирма „ЕКО“ пък от два дни почистват от наноси, листа и боклуци шахтите срещу Сити центъра. Преподреждат се и част от плочките и паветата.

Дали идват избори не знам, но радващо е, че кмета се е взел в ръце!

11 коментара

  1. SLAV, ама ти намаза от това асфалтиране. 🙂

  2. Ама на това асфалтиране ли му викате бе хора…?!

  3. Г-н Иванов, опитвали ли сте се да използвате по предназначение показаното на снимката заведение? Ежедневно преминавам поне по два пъти покрай него, но нито съм видял хора да влизат или излизат от него, нито пък съм успявал да отворя при многобройните опити някоя от вратите.
    Този клашмерлски обект на кметското творчество преди години, в предизборно време, бе посочен като едно от постиженията на приключващия мандата си тогава ловешки кмет. Това боядисано във великденски цвят яйце, снесено тогава в градинката в центъра на града, бе окрякано като небостъргач, но си остана поредния паметник на минчовия непукизъм и безразличие.
    Ако Ви се занимава, г-н Иванов, разберете защо не функционира заведението. Може пък да може да бъде преустроено в обект за бърза закуска и да бъде от полза на ловешкото гражданство.
    http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/2012/08/WCW2908121.jpg

  4. Ле-ле! Павлине, кога ще си прибереш дървата от тротоара пред вас. Пречат на асфалтирането…

  5. На някои хора пак се присънва, че светът се върти около тях! Съвсем нормално е да се правят тези неща.

  6. Крайно време беше

  7. Защо бързат,има още време докато заприлича на лунната повърхност……?

  8. Браво на кмета, че е започнал ремонт по централната пешеходна зона, макар и частичен това е все пак нещо добро, но не приемам за нормално, че точно общината следва да информира гражданите с листовки забити по дърветата независимо от това колко добри намерения има.

    В каква община живеем след, като самата община нарушава наредбите си?

  9. Жива да не бях, ама доживях!

Comments are closed.