1 милион лева в рамките на 3 месеца – с толкова е ощетил Районната здравна каса в Ловеч задържания вчера д-р Антонио Маринов. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова на брифинг.
“Досъдебното производство започна по сигнал на ДАНС, които са извършили предварителна проверка и са предоставили данни, кои са оценени от нас като достатъчни за извършено престъпление по служба”, заяви тя.

Установено е, че на 18 септември 2017 г., в нарушение на няколко разпоредби, директорът на РЗОК-Ловеч е сключил договор с частно болнично заведение, обясни Арнаудова.

Тя допълни, че директорът Антонио Маринов все още е задържан за срок от 24 часа и се очаква в следобедните часове да му бъде повдигнато обвинение за престъпление по служба. Предстои да бъде решено и каква ще бъде мярката му за неотклонени

 

25 коментара

  1. А преди тези 3 месеца, всичко ли е било в рамките на закона ?

  2. Като знаем ,как работи и за кого работи данс, значи има нещо политическо.до 72ч ще го пуснат.

  3. Ето от такиви идиоти 27г не може да се оправи България

  4. Гадове съсипаха народа ни идиоти никога не се наядоха паразитите а ние ще плащаме всички докъто сме живи и ще умираме в тези болници както животни

  5. Преди години в кабинета на шефа на Здравната каса вЛовеч бяха открити пликове с надписани имена на лекари от различни краища на България и едри банкноти в тях.За какво ли говори това?!Ловчанлии следяха унищожаването на общинската болница.И сега ни се поднася тази новина.Значи всичко е било прах в очите на хората!!!

    1. Я си спомнете кой е бил шеф на РЗОК Ловеч когато намериха пликовете с парите .

  6. Прасковата…такъв му е прякора…. доктор ….ПАЛЯЧО, ЦИРКАДЖИЯ, СМЕШНИК…..станал КРАДЕЦ!

  7. оставете човечеца, да си харчи на воля откраднатото!

  8. Това докторче и още тъкива като него фалираха Ловешката болница , затвор в обща килия за тях !

    1. когато видиш зелен кон, тогава ще видиш и в България такъв крадец в затвора.ако някой крадне 100лв влиза но за милион никога

  9. НЯМАТ СВЪРШВАНЕ ТЕЗИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ , ЗА ТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ И ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ВСЕ НЕ СТИГАТ !!!! ЛИПСАТА НА ЖИВОТО ПОТДЪРЖАЩИ ИНСУЛИНИ В ЛОВЕШКАТА АПТЕЧНА МРЕЖА ВЕРОЯТНО СЕ ДЪЛЖИ НА НЕГО И БИ БИЛО РЕДНО ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН И ЗА ТОВА !!!

Comments are closed.