Шест работни групи вече са включени в ремонта на Централна градска част в Ловеч

Прочетено1750пъти

Шест работни групи вече са включени в ремонта на Централна градска част в Ловеч, съобщи на пресконференция на 13 март Николай Стоянов, директор на Дирекция „Техническа инфраструктура и околна среда“ в Община Ловеч. Дейността се обуславя от факта, че времето се подобрява и позволява по-голяма част от строително-монтажните работи да бъдат извършени.

За целта е направена нова организация, като изпълнителят е осигурил повече работни групи за монтаж на настилка. Едновременно се изпълнява настилката по ул. „Търговска“ откъм „Ал. Стамболийски“, довършва се площадното пространство на площад „ Г.М. Димитров“. Довършва се и новата настилка вътре в жилищен комплекс „Космос“. Новите настилки там са вече на 80 процента са завършени, включително тези в комплекс „Космос“. На тези обекти работят три групи.

Четвъртата работна група монтира настилки и други принадлежности в Градската градина. Пета група монтира настилки между Областна администрация, Окръжен съд и Община Ловеч. Шестата група започва подготовката за настилка на един от двата паркинга до Община Ловеч.

Стартирал е и монтажът на цветните настилки. Дейностите по уличното осветление са на етап монтаж в подземната част в участъка от „Сити Център“ до хотел „Президиум“.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%88%d0%b5%d1%81%d1%82-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%b2%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b2-%d1%80/

7 коментара

Skip to comment form

  1. Наближава Цветница и се разбързахте

  2. Прибавяме срок към срока….

  3. Но много некачествено се работи. Едно време бригадирите работеха по- качествено от тези работници!

  4. ВСЕКИ СТРОИТЕЛ И НЕ САМО ,ЗНАЕ ЧЕ СТРОИТЕЛНИ РАБОТИ НА ОТКРИТО В ЗИМНИЯТ СЕЗОН СА НЕВЪЗМОЖНИ , А ВИЕ ТОЧНО ТОВА НАПРАВИХТЕ , ЗАЩОТО ЯВНО САМО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ! В КНИГИ И РАЗКАЗИ Е ОПИСАНО КАК СТРОИТЕЛИТЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО , РАНО НА ПРОЛЕТ СА ТРЪГВАЛИ ДА СТРОЯТ А НА ЕСЕН ПРЕДИ ЗИМНИЯТ СЕЗОН СА СЕ ПРИБИРАЛИ ВЪВ КЪЩИ И НА ПРОЛЕТ ТРЪГВАЛИ ОТ НОВО !!!

  5. Както винаги се усетиха едва след като станаха за резил по национална телевизия. На общината ѝ трябва живущите около центъра да заведат един общ иск.

  6. Ебати тъпанарите братче

  7. Ало Общината, кога ще затворите изцяло за движение пешаходната зона? Не е допустимо сред тези трапове,дупки, строителна техника да се разхождат възрастни хора да тичат деца. Ще чакате да стане някой фал и тогава ли и има ли инвеститорски контрол на обекта, който да следи за правилата?4

%d блогъра харесват това: