ян. 18 2013

Чупят новата детска площадка в „Здравец“

Прочетено1141пъти

zdracec1801133Ето за какво сигнализира Наталия Симеонова от „Здравец“ по повод новата детска площадка в квартала, която дори не е официално въведена в експлоатация, но вече е под прицела на вандалите:

Днес, докато обличах Мелис в градината чух една майка да казва, че има нови люлки и пързалки в квартала. И малката чу и поиска да отидем да ги видим. Как да и откажа!

 Стигаме до тях и какво да видим, още не завършени и вече счупени !!!!!

На едната люлка и липсва седалката, едното кошчето смачкано, а табелата счупена!!!

Първо адски се ядосах, после ми стана тъжно, а сега ….. просто нямам думи!!!!!!!!!!!!!!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%87%d1%83%d0%bf%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%be%d1%89%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b0-%d0%b2-%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2/

Коментари

 1. Данчо Заверджиев каза:

  Тази вандалщина е безспорно нарушение на обществения ред . Съгласно ЗМСМА кмета отговаря за опазването на обществения ред, но до този момент няма никаква информация за реакция на общинската администрация.
  Липсата на реакция по този случай е показателен за безотговорно общинско управление.
  Така общинската администрация създава условия за извършване на подобни вандалски актове на територията на Общината и в бъдеще.

 2. Същото е положението в градинката до кв.Младост.

 3. Edin, edna, edno, edni каза:

  Е тук не може да виним Кмета, какво на всеки ъгъл по двама полицаи ли да сложим денонощно като пъдари, защото 80% от Българите са олигофрени. Решението е камери ама струва пари, които явно няма. И като заснемат кои са идиотчетата да ги действат. Ама тук стигаме до друг проблем какво ще им направят на вандалите като ги хванат и тук стигаме до съда – по скоро нищо – мен ако питаш яки глоби в десетки хиляди лева за тях и ако са малки за техните родители, месеци обществен труд ама на гадно място – примерно на бунището да сортират отпадъци или в затвора и лудницата да мият тоалетни. Но пак, проблема е че Българите за нищо не стават – прав е Бат Бойко че няма материал. Тръгни по улиците и освен олгофрени друго няма да видиш. Олигифрен до олигофрена.

 4. fee-faw-fum каза:

  Дръпни се от огледалото, приятел…

 5. by the way каза:

  …разбира се, че не може полицай до всяка люлка, но че общинската администрация има вина – факт е – много общини отдавна се сдобиха с камери, а тук събират пари за щяло и нещяло, но все не намират за важните неща. А и да ги хванат – все на някой от общината се оказват приятели родителите и така се потулва всичко…

 6. Ами… то наистина без думи да останеш. Май ситуациите, в които се чудим да плачем ли или да се смеем се увеличават. Най-ми е трудно да разбера хората, не не ми е трудно, а наистина хич не ги разбирам: защо да чупиш нещо ново и хубаво?! Каква е изгодата? Каква е тази извратена логика? Определено няма начин да има полицай на разположение за всеки обществен проблем – то иначе половината население трябва да е от полицаи – но ако се сложи камера и се хванат няколко вандали, които да се глобят солено мисля, че няма да е същото положението с новите детски площадки.

%d блогъра харесват това: