май 11 2013

Честит празник на служителите в Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ Ловеч!

Прочетено1347пъти

LB1105131Павлин Иванов

Колаж: Данчо Заверджиев

Днес, в денят на Светите братя Кирил и Методий, на празника на красивият Ловеч, свой професионален празник имат служителите на в Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ .

От името на „Ловеч днес“, а надявам се и от името на хилядите читатели и приятели на ловешката библиотека искам да пожелая на хората, осветяващи пътя към знанието и запазването на нашите традиции, култура и ценности –ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Бъдете здрави, все така всеотдайни и търсещи!

Благодарение на вас, Библиотеката вече години наред е най-добре развиващата се културна институция в Ловеч. С безбройните си инициативи вие привличате по един рядко успешен начин, всеки ден, младите към знанието, културата, изкуството. Това не може да стане ако няма любов – любов към читателите, обич и уважение към книгата.

Благодаря, че отделяте от времето и средствата си за нашите деца, децата на Ловеч. За онези палави мачугани, които от години влизат в Библиотеката като в свой дом, чувстват се прекрасно, и заедно с вас помагат голямата сграда в центъра на Ловеч да се изпълва ежедневно със съдържание, усмивки и живот.

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“,

Позволявам си да поздравя и една библиотекарка и изключителна госпожа – краеведът Радка Рашева, чийто интересни и любопитни материали за миналото на нашия град обичате да четете на страниците на „Ловеч днес“.

И макар и да е малко нескромно, трябва да отбележа, че тази жена е моя майка и се гордея с това!

Въпреки че, очевидно не е успяла да се справи с обучението ми по граматика, мисля, че ме е възпитала да бъда достоен човек, обичащ безумно този красив град Ловеч!

Специално искам да поздравя Директора на Библиотеката Марияна Иванова за всичко, което прави в полза на нашият град, за това, че без нея, институцията нямаше да бъде същата!

Специален поздрав и за Бенджи, която всички познавате като мотора и сърцето на Центъра за работа с доброволци и без която, инициативите на ловешката библиотека нямаше да вдъхновят стотиците деца, участващи с желание във всяка инициатива под марката „Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев“ .

Честит празник!                                                                                 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b2-%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d0%be-2/

%d блогъра харесват това: