сеп. 09 2012

Честит празник, Другари!

Прочетено2329пъти

Павлин Иванов

Мили деца, днес, на празничният 9-септември, пионери, комсомолци, предани членове на партията и на ОФ (Бел. р. – Отечествен фронт, но не предаването на Карбовски) ентусиазирано дефилират в центъра на град Ловеч. От трибуната, манифестацията посрещат първият секретар на партията, вторият секретар и най-верните синове на комунистическата идея, челниците в труда изпълнили петилетния план 5 за 4, тъкачничките многомашиннички и първенците в млеконадоя.

Парада се открива с клаксоните на гордостта на българското автомобилостроeне Москвич 9912 GTI, след тях гордо, с изправени рога вървят нашите, родни, социалистически електрокарчета и деца на сгъвки (бел. р. – за по-малките, сгъвката е единственото и легендарно колело на вашите родители).

Червеното море от пионерски връзки умилява първите водачи на партията. Комсомолците носят гордо плакати с ликовете на първите другари и вдъхновяващи агитматериали:

„Слава на партията! „, „Барак Обама – най-големият враг на Ловешката селищна система“, „Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я!“, „Всяко яйце над плана – тухла в строителството на социализма“, „Всеки буркан компот – юмрук в лицето на империализма!“.

Мили деца, ако все още живеехме като в Куба и се обръщахте към вашата Госпожа с Другарко, вероятно:

–          Фейсбук нямаше да бъде син, а червен

–          Блогове щяха да имат само отличниците и децата на първенците на партията

–          Нямаше да може да изразявате свободно мнението си, защото лагера „Слънчев бряг“ е близо (бел. р. – „Слънчев бряг не е детски лагер на морето, а нещо много по-лошо от затвор. Място, където без съд и присъда за избивани по зверски начин много българи)

–          Кока-кола щяхте да познавате единствено от снимките в „Работническо дело“ като питие, от което може да се напиете

–          Родителите ви все още щяха да карат старата си 40 годишна лада до село и на празник

–          Рокът, хип-хопа, R&B … щяхте да презаписвате скришно на касета

–          Марковите ви дънки щяха да бъдат марка „Панака“, а китайските кецове – най-яките ви фешън маратонки

–          Сладоледа нямаше да се продава в хипер маркетите, а от роми с мотори с кош

И това е най-малкото.

 

Днес се навършват 68 години от преврата на 9 септември! Цветът на България беше унищожен от водачите на работническо-селската власт. Стотици хиляди българи бяха избити, защото бяха умни, образовани, предприемчиви и свободни. Всичкото им имущество беше национализирано. В Ловеч, в лагера на смъртта „Слънчев бряг“ стотици българи бяха унищожени …

 

А вие другари, можехте на тази дата всяко година поне едно „Извинявайте“ да казвате на българският народ, но все пак празник е! Честито, другари!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8/

Коментари

 1. Господин Иванов,това е една от срамните истории за България.Направи публикация какво се е случило днес 09,09,2012 година-имаше ли манифестация от лидерите на БСП /БКП/ в град Ловеч.

 2. Великолепен анализ. Поздравления, г-н Иванов!

 3. Kina Stoycheva каза:

  Леле-е-е-е, ужас! Какво сте направили, г-н Иванов!?- Позволили сте си да изпишете с малка буква Господарката на живота, Разпоредителката със съдбите ни, Майката и Бащата на всички простосмъртни българи, Вечната и Святата, Никоганегрешащата – БКП! Тя беше А-то и Я-то / а защо си мисля, че във важни сфери от живота ни продължава да бъде и днес/ и се готви догодина отново да ни поведе.
  Ето, четете се: "Блогове щяха да имат само отличниците и децата на първенците на партията"
  "Червеното море от пионерски връзки умилява първите водачи на партията."
  Засрамете се!
  БКП! БКП! БКП!

%d блогъра харесват това: