апр. 23 2015

Часове след „ремонта“ тежък бус прегази „иновативно“ реновираните вчера плочки по пешеходната зона в центъра на Ловеч

Прочетено4019пъти

busnaglec2304156Павлин Иванов

Искам да се извиня на читателите, защото за последните 24 часа това е четвърта публикация по темата с „ремонта“ на централната градска част в Ловеч. Но случващото се е толкова абсурдно, че не може да остане недоописано.

Вчера, майстори от ловешки фирми ремонтираха плочките пред „Ерфурт“. Пространството беше грижливо оградено и вероятно, хората са свършили работата според възможностите си.

Днес е ограден другият участък и строители извършват ремонт. Чудесно!

Преди минути, този бял микробус, прекоси бавно, с включени аварийни светлини зоната, сред множеството хора прибиращи се от работа и майките с деца и колички.

Всичко това, по прясно „ремонтираният“ вчера участък!

 

Да живей“иновативната“ Му промисъл и „светлата“ му идея за грижа за жителите на Ловеч!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%b6%d1%8a%d0%ba-%d0%b1%d1%83%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b3/

Коментари

 1. Redjep Redjepov каза:

  ganyovska rabota

 2. Трябва да се спре всякакво движение на автомобили по пешеходната зона,защото повреждат шахтите и плочките и ремонтът става безмислен но няма кой да чуе

 3. Sonia Muchinova каза:

  надяваме се,че следващият ремонт ще направят банкерите

 4. Stanimira Petrova каза:

  Nqmam dumi.. Pulni oligofreni.

 5. Emilia Gerganova каза:

  Няма кой да чуе един, двама, трима, петима. Някой желаещ да спретнем една подписка, че наистина ми идва нанагорно. Ще се разпределят листовки по поддръжници на пълната забрана БЕЗ изключения и нека общинския съвет и кмета посмеят да не се съобразят с волята на Народа.

 6. ха, ха, ха невероятно просто

 7. за Ловеч нещо нормално

 8. Покъртителен ремонт!

 9. Krasimira Dakova каза:

  Покажете и номера на буса, макар, че дебелоочието е показателно!

 10. Все по често си задавам един актуален въпрос: Ловеч имал ли е някога кмет, освен по документи и лични обществени интерси /ако тази длъжност е равняваща се на стопанин на града/? Това неадекватно управление, липса на ред, правила, абсолютно анархистично ръководене на този хубав и красив град до какво води – да ни е срам че живеем тук…

 11. Данчо Заверджиев каза:

  http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/347.jpg?ver=1

  Кмета спи! Ужасна гледка… Часове след „ремонта“ тежък мотоцикъл прегази „иновативно“ реновираните плочки по пешеходната зона в центъра на Ловеч.

 12. Atanasov Plamen каза:

  zashto si misliat 4e xorata sa glupavi

%d блогъра харесват това: