юли 25 2015

Цветан Цветанов: Ловеч се нуждае от голяма промяна! Това може да бъде постигнато само от нашия кандидат за кмет на община Ловеч – Корнелия Маринова

Прочетено8782пъти

gerbkmetove25071512Ловеч се нуждае от голяма промяна! Това тук може да бъде постигнато само от нашия кандидат за кмет на община Ловеч –Корнелия Маринова. Това заяви днес в областният град председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Ловеч.

Цветанов заяви, че направените номинации са изключително достойни, преди всичко със силните професионални качества на кандидатите. ”Това ще даде предимство на ГЕРБ в предстоящата надпревара пред опонентите ни и ще можем действително да се представим успешно на предстоящите избори през октомври”, каза зам.-председателят на ГЕРБ.

“Корнелия Маринова е безспорен лидер в предстоящата надпревара в Ловеч. С опита, който има в сферата на образованието, тя е генератор на добри идеи в предстоящото гледане на Закона за училищното и предучилищно образование. Убеден съм, че с нейният опит като председател на общинския съвет и депутат, тя ще бъде най-успешният кандидат”, подчерта Цветанов.

gerbkmetove2507153В община Априлци кандидат е Станислава Нанкова. Една млада дама, която с нейният акцент в работата й досега с програми и проекти, това е основният акцент и профила на нашите представители в местната власт. Това са хората, които изнасят огромна част от труда и по-специално в подготовката и реализирането на съответните проекти.

За Троян ГЕРБ номинира инж. лесовъда Димитър Шишков. Това е човекът, който има богат управленски опит.В момента е зам.-директор на Северозападното държавно предприятие (СЗДП).

Кандидатът ни за кмет на Тетевен е д-р Мадлена Бояджиева – мъжкото момиче в тази трудна община да се изправиш срещу своите опоненти, добре позната и на хората в Тетевен, а вече и в Ловеч. Мадлена направи изключително много за да създаде една изключително работеща среда и точно за това, когато обсъждахме кой да е Областен управител на ловешка област, нямаше как да не заложим на човека, който имаше хъс, желание и потенциал.

Искам да й благодаря, че като един директор на МБАЛ Тетевен, тя действително пое една изключително тежка отговорност, да бъде председател на Общински съвет в община Тетевен след местните избори 2011 г.

В Летница Таня Моврадинова е кандидатът за кмет на ГЕРБ в общината. В момента е секретар на общината, с огромен опит.

gerbkmetove25071519Кандидатът на ГЕРБ за Угърчин е досегашният кмет Валентин Вълчев. В Луковит – кметът на ГЕРБ в момента Иван Грънчаров. Един кмет, който е с много опит.

Искам да му благодаря, за всичко това, което прави  за Луковит. Другата седмица се откриват два важни обекта в града.

„ГЕРБ е единствената партия, която отдава заслужено внимание на малките населени места, към които се отнасяме с голяма ангажираност. Кандидатите ни за кметове са изключително достойни, със сериозни професионални качества, което ни дава преднина пред политическите ни опоненти. Благодаря за работата на Николай Нанков, който в качеството си на заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство много допринася за развитието на регионите и особено с предизвикателството с новия програмен период“, каза още Цветанов и подчерта, че предизвикателството пред кметовете в новия програмен период е да се възползват максимално от европейската солидарност, да подобрят средата за живот и в най-малките населени места.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%81%d0%b5-%d0%bd%d1%83%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d0%b3%d0%be%d0%bb/

Коментари

 1. Ловешкият затвор ви очаква др. Цветанов!!!

 2. НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. И във Враца има къде да го приемат !!!

 4. Пълни глупости само гледате да се налапате.

 5. Дръжте си Казнджиев,той ще изгони и пенсионерите. Каквито жителите,такъв и градът.

 6. Nякой може ли да ми посочи поне една разлика между ГЕРБ-Ловеч, ДПС-Ловеч, БСП-Ловеч, СДС-Ловеч? Едни и същи идиоти, едни и същи бездарници, които ако не са политически назначени, няма да могат да си намеря работа и като пазачи дори. За кой идиот от всичките се предолага, че трябва да гласуват жителите на Ловеч от тази снимка? За партията чийто лидери, трябва да са в затвора??? Пффффф….

 7. nimrod каза:

  Опази Боже Ловеч от Корнелия Маринова.

 8. debelaka каза:

  Верно не е малка, има-нема стотина кила. Ще трябва и специален як стол за това туловище. Ама щом липсващото звено го препоръчва, сигурно бая е изпотило единствената си мозъчна гънка да измисли какво да каже.

  Леле-мале, горко ни с таквизе канидате.

  П.П.: Дано поне правят разлика между месни и местни избори. Щото едни гладници са се навъдили в тия жеги…

 9. дали има емотикон среден пръст?

 10. От огромна промяна се нуждае

 11. $
  Беше комунистка, стана демократ
  и на всяка власт редовен абонат.

  Вчера депутатка, днеска кандидат
  за кметица градска секънд хенд мандат.

  Поправителен наесен ще държи –
  пак ще вади стария чувал с лъжи. 😀

 12. edni i sa6ti ve4e ograbixte balgariq i za tova bg e na tova dereje zaradi vas prodojnici sme v 4yjbina

%d блогъра харесват това: