окт. 03 2015

Цветан Цветанов: В Ловеч ще има промяна с видими резултати

Прочетено5707пъти

koncertgerb3101546Какво искат хората, когато гласуват? Искат стабилност, искат способни и можещи хора в управлението, искат общините да бъдат прозрачни и достъпни, искат политики, които да върнат младите хора в родните им места – с тези думи започна речта си на 3 октомври в Ловеч председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ за местната власт от областта.

В топлата октомврийска вечер на площад „Екзарх Йосиф“ се събраха стотици симпатизанти на ГЕРБ, които шумно си обещаха „Победа!“. Трябва да направим правилния избор – избор за видими резултати, или да оставим статуквото. ГЕРБ е партия, която носи отговорност. За да бъде тази победа истинска, трябва да подкрепим и сегашното правителство. А това ще ни натовари с още повече отговорност. ГЕРБ е партия, на която Брюксел вярва и за следващия програмен период на ЕС към България ще потекат 32 милиарда лева, които ще стигнат до българските общини, каза Цветанов.

koncertgerb3101534Той подчерта, че е редно областният център да даде тон на толкова очакваните промени в региона. Корнелия Маринова е можещ и знаещ човек, който работи отлично в Народното събрание. Поклон пред нея!, възкликна Цветан Цветанов от сцената, на която застанаха бъдещите кметове на Ловеч, Априлци, Троян, Летница, Луковит, Угърчин, Ябланица и Тетевен и кандидати за общински съветници. След 12 години нищо, време е за промяна! В Ловеч най-накрая ще има промяна с видими резултати, заяви Цветан Цветанов.

В речта си пред ловчалии Корнелия Маринова сподели, че напоследък най-често задаваният въпрос, който чува, е „Ще го бъде ли нашият град?“. Тя призова: „ Това не е въпрос, а избор, който зависи от всички нас. Предлагам Ви в този момент, СЕГА, да спрем да си задаваме този въпрос. Трябва да го бъде. Предлагам да работим, да впрегнем ум, сили и воля, за да постигаме видими резултати – такива, които могат да се пипнат с ръка. Които правят всекидневието ни по-сигурно, по-чисто, по-уютно – тук, в Ловеч. Това е нашият избор. Изборът да не остявяме съдбата на града на една лоша инерция по нанадолнището, а да започнем да оправяме нещата.

koncertgerb3101541Аз вярвам, че Ловеч има бъдеще, каквото заслужава – на красив, богат, сигурен, чист и проспериращ европейски град. Направете този избор. За себе си и децата на Ловеч. С бюлетина номер 6 – за Ловеч: градът с друго лице, градът с ново самочувствие!“

По-рано през деня Цветанов заедно с Корнелия Маринова, народния представител Антон Долапчиев, областния координатор на партията Николай Нанков и млади съмишленици от МГЕРБ поднесоха цветя и се поклониха пред паметника на Васил Левски. После те се разходиха по калдъръмените улици на стара Вароша, спряха се на площад „Тодор Кирков“ и преминаха през символа на града – Покрития мост. Много от гражданите, които бяха излезли на съботна разходка из Вароша, се оказаха родители на бивши ученици на Корнелия Маринова и споделиха, че ще гласуват с бюлетината № 6 за кмет. На площада Цветан Цветанов разговаря и с родители на деца за липсата на достатъчно спортни съоръжения в града, а кандидатът за общински съветник Преслава Василева го покани на следващото лекоатлетическо състезание.

cvetanov31015138„Да ни опазите Моста“, беше сред най-често чуваните заръки към Корнелия Маринова. А някои граждани припомниха, че площад „Тодор Кирков“ сам по себе си е историческа забележителност. „Ще върнем блясъка на историческа Вароша“, обеща кандидатката на ГЕРБ в разговор с ловчалии и увери, че градът ще става все по-атрактивен за туристите. Привърженици на ГЕРБ от Благоевград и Кърджали, които са на гости в Ловеч, поздравиха Цветанов и Корнелия Маринова и си пожелаха взаимно успех на 25-ти октомври.

По-късно Цветан Цветанов се присъедини към кандидатите за общински съветници в предизборната шатра на ГЕРБ на площад „Екзарх Йосиф 1“. Той определи листата на ГЕРБ Ловеч, водач на която е кандидатът за кмет Корнелия Маринова, като листа на „отличниците с номер 6 – силният и сплотен екип на ГЕРБ, който ще донесе дълго жадуваната промяна за града“. Цветанов отбеляза, че листата е впечатляваща – в нея са имената на доказани експерти и професионалисти – юристи, икономисти, педагози и инженери.

cvetanov31015195В разговор с Цветанов бъдещите общински съветници поставиха въпроси и споделиха свои конкретни предложения по няколко основни теми – липсата на сигурност в малките населени места, здравеопазването и изграждането на модерни спортни бази и съоръжения, за да могат децата на Ловеч да тренират целогодишно.

В концертната програма вечерта участваха Веселин Маринов, Любо Киров, Deep Zone, участници от Х Фактор. На площада имаше много настроение, усещане за изборна победа и промяна за града.

 

Предизборен щаб на ПП ГЕРБ – Ловеч

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

ПУБЛИКАЦИЯ ПО ДОГОВОР

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd-%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d1%89%d0%b5-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0/

Коментари

  1. С какво партията на мутрите е по-добра от партията на циганите или на комунистите?

  2. Цецо – най-способен, Баце – най-прозрачен, да влезе бай Тошо!

  3. A Dano Ama nadali.

  4. ahahahahahahahahahahah vica na denq

  5. Кога то няма хора….замислете се

  6. Далииии

  7. Коя година.

  8. Колко са смешни всички като наближат избори

  9. Стига толкова лъжи!!!!!

  10. Гласувай булче, ще ти дадем 50лв. Накрая дадоха един ей-такъв х**! Гласувай Ловеч, ще ти дадем промяна. Накрая дадоха една ей-такава Кор нелия Маринова 🙂

%d блогъра харесват това: