Утре вечер от 20.00 ч. на ловешката крепост, започва концертът на Том Синатра

Прочетено2137пъти

sinatra1307161Том Синатра е племенник на неповторимия Франк Синатра, но за разлика от чичо си, взима в ръце не микрофон, а китара. Запалва се по свиренето от петгодишен. Следват уроци по цигулка, пиано, обучение в консерватория.

Първите му концертни изяви са в родната Италия, следват Европа и САЩ. Днес маестрото, освен концертите и участията на престижни фестивали, пише музика за театрални представления и филми. В чест на именития си чичо и с почит към музиката му, Том изпълнява с обич и специално отношение някои от най-емблематичните му песни – Fly me to the moon, I’ve got you under my skin, The shadow of your smile, Stardust.

Билети на цена от 15.00 лева може да закупите от сайта на Тикетпро:
http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1906703–5.html
На каса в магизин на Office 1 Superstore (намира се в покритият мост)
Или на място сцената на Крепост „Хисаря“ едно уникално место в град Ловеч

„След турнето си в Русия, реших да разгледам България и се влюбих в град Пловдив. Истински Европейски град с много артистична визия.Тук в Пловдив имам много приятели и чувствам се у дома Сицилия , Италия са моето творческо вдъхновение сега и Пловдив

Таланта е важно нещо разбира се , но безпорно необходими са много труд, упражнения, постоянство , малко късмет и шанс разбира се. Само технически умения и познания не са достатъчни ако няма чувство, любов във изпълнението на музиката – както във всяко изкуство, всъщност като във всяко нещо което правиш. Мисля , че любовта е движеща сила в човешката еволюция.

Според мен душата и китарата имат едни и същи акорди. Принципно в момента свиря класическа , акустична китара , но разбира се живота ми е свързан с китарата като музикален инструмент и мога да свиря на всякаква китара всякакъв стил.

Как е възможно да се пропусне Синатра в мой концерт ? Разбира се с моя итерпретация защото мисля , че всеки творец има свое светоусещане 8. Вдъхновение в точното време 9. Фамилията Синатра помага , но и изисква много отговорности.Постоянно се налага да се доказваш , защото нивото е вдигнато високо.

Как Том Синатра намери България? Родната Сицилия, отдавна е тясна за таланта на Том Синатра. Но там е началото – как започна любовта между Том и музиката? Как се става виртуозен китарист? Какво е нужно, за да си в челните позиции на класациите? Съвършени технически умения ли е виртуозното свирене на китара? Като изпълнител и автор, пленявате с емоционална дълбочина и чувствен финес, а джазовите ви импровизации покоряват със свежест и оригиналност – това е само талант или нарочни творчески търсения? В какво е магията на китарата? Том с всяка китара ли може да си говори на сцената?

Изпълнявате виртуозно хитовете на легендарния Франк Синатра, но с ново, различно звучене. Това е „Синатра срещу Синатра“ или „Синатра и Синатра“ ? Кое е най-важното, най-нужното, когато творите музика? Името Синатра пречи, помага или няма значение?“

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b5-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5%d1%80-%d0%be%d1%82-20-00-%d1%87-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82/

6 коментара

Skip to comment form

  1. Колко струва билета !?!?

    1. 15 ЛВ

    2. А откъде се купуват билети…

    3. Могат да се закупят от „Office 1“, а в статията пише, че и от касата на крепостта. 🙂 (y)

  2. Samo 1 den li 6te e v Lovech?

    1. Изглежда, че да. Засега е обявен само утрешният концерт.

%d блогъра харесват това: