Ное. 27 2014

Троянското БСП „по-достойно“ след употреба на алкохол и шофиране от ловешкото БСП

Прочетено3384пъти

bezalkohol1501131Павлин Иванов

Зам. кмета на община Троян Кольо Кацаров е подал оставка, съобщава „Троян 21“. Причината за този рядко срещан личен акт е шофиране след употреба на алкохол. Това е станало известно след проба за алкохол, произтекла след пътен инцидент, в който Кацаров по стечение на обстоятелствата е участвал.

Пълната информация за случката може да прочетете в „Троян 21“.

Тъй като това е коментар, а не новина, ще си позволя да разгледам случая от друг ъгъл, позовавайки се на фактологията на троянската медия.

Фактите в Троян са ясни – политик, висш администратор, алкохол, шофиране, инцидент, подадена оставка!

Лично моето мнение е, че не трябва да има никаква прошка за употреба на алкохол съчетано със сядане зад волана. Но признавам, че съм впечатлен от различния модел на поведение между водещи фигури от БСП Троян и БСП Ловеч.

Всички си спомняме как народният представител от област Ловеч Димитър Горов бе заловен от полицията да шофира пиян автомобила си „Шевролет Круз“ през нощта на 31 декември 2010 г.. Тогава дрегерът на място е показал 1,76 промила алкохол, а резултатите от химическото изследване на кръвта посочиха 2,1 промила!

На 4 януари 2011 г., „Ловеч днес“ оповести името на дотогава анонимния нарушител, като цитирам публикацията от този ден „Забавихме оповестяването на името на Народният представител, макар че то е обществена тайна, тъй като очаквахме негов коментар или изявление. Днес стана ясно, че такова няма да има.“

Самият депутат Горов намери смелост седмица след неговото залавяне от органите на реда да съобщи за инцидента и че се извинява, като заяви тогава, че си е направил изводите.

Защо преповтарям този известен случай. Просто е! Лидерът на ловешкото БСП и народен представител Димитър Горов се спотайваше повече от седмици преди да потвърди за инцидента. За негова оставка никога не се чу, а на това отгоре, неговите верни избиратели го избраха още два пъти, след присъдата, за народен представител

Общото между двамата другари е чашката преди шофиране и залавянето им от полицията.

Разликата обаче между Димитър Горов от ловешкото БСП и г-н Кацарски от троянското БСП е, че при първия има снишаване, докато при втория следва депозирана оставка!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%82%d1%80%d0%be%d1%8f%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d1%83%d0%bf/

Коментари

 1. Анонимен каза:

  Единия го осъдиха,да осъдят и другия,това е свинска работа,кога ще осъдят тия,,които ни готвят 8.5 милиарда дълг догодина,незнайно;Между другото,знаете ли защо в РБ / тия дето Боко им вика партия от третия пол / са с чисто съдебно минало ? Причината е една – демократична страна сме и хомосексуализма е ненеказуем.А на дядо Кольо – чао

 2. Наздраве другари каза:

  Как пък все къркачи за водачи си избират тия бе!!!!

 3. Анонимен каза:

  Двама приятели се срещнали след Нова година и единият попитал:
  – Как прекара на празниците?
  – Не знам, още не са ми разказали.

 4. debelakа каза:

  Предложение за химн на БСП:
  Оооо, Миков бой, Горов бой, Кольо бой

%d блогъра харесват това: