Ное. 19 2015

Третият заместник на кмета Корнелия Маринова встъпи в длъжност. Венцислав Христов пое ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности

Прочетено7968пъти

ekipkmet1911152И третият нов зам.-кмет на община Ловеч встъпи в длъжност днес. Венцислав Христов пое ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности, за който отговаряше досега Пламен Петков. От вчера функциите на зам.-кмет по строителство, архитектура, градоустройство и екология пое Ивелина Радевска, а по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи – Цветан Георгиев.

Венцислав Христов е роден на 29 април 1960 г. в Ловеч. Завършил е механотехникума в града, а след това се дипломира в Югозападния университет в Благоевград, магистър по „Начална педагогика“. Има две специализации – в Софийския университет по начална педагогика и във Великотърновския университет по управление на образованието.

vencihristov1911151Работил е като учител в Летница, директор на училището в с. Горско Сливово, експерт „Начално образование“ в РИО – Ловеч, помощник директор в ОУ „Проф. Димитър Димов“ и от 1998 г. е директор на ОУ „Христо Никифоров“. Женен, с една дъщеря.

От днес за директор на ОУ „Христо Никифоров“ е назначена Милка Аладжова, досегашен главен учител.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc/

Коментари

 1. Много заместници,много нещо…

 2. debelaka каза:

  Йе, последният мохикан от кохортата, др. Венци Христов, поне е роден в града. 🙂

 3. Ееее, чак пък трима не са ли много!???

 4. Много скубане пари, много заместници даже мисля ,че трябва да се докарат до 5

 5. Аааа малко са ви трима трябва още, че нали г-жа Маринова и е трудно да се оправи с една нищо и никаква община

 6. А на заместниците заместници ще има ли?

 7. Че то кметът на Община Ловеч ВИНАГИ е имал по трима заместници… Ама нито броят им, нито образованието им е било тема за дискусия 20 години! Защо ли?????

  1. debelaka каза:

   Защото са социалисти. (по С. Станишеф).

   Нали ще се променяме, Уляна? Нали започва новото начало? Ще ни управляват образовани и интелигентни хора, с демократично и мениджърско мислене. Затова и образованието се гледа, не може да си бил двойкаджия в училище като Горов, Хаджиев и други отговорни другари, с купена диплома от лавката в някой псевдоВУЗ.
   Както написа в друга тема г-жа Караджова, освен образованието е необходимо да се споменат и семейните свързаности. В случая с Председателя и зам кметицата това дори е силно наложително.

 8. debelaka каза:

  Син казва на майка си:
  – Повече няма да стъпя в училище „Христо Никифоров“!!!
  – Защо пък?
  – Не издържам повече! Иванчо мята по мен ракетки, Петьо ме удря с учебника по главата, а Гошко ме спъва по стълбите…Не, няма повече!!!
  – Но сине, успокой се, длъжен си, просто си длъжен, поне докато станеш заместник-кмет! Първо ти си на петдесет и пет години, и второ ти си директора на училището.

 9. slavi каза:

  ОЧАКВАЙТЕ НА ЗАМЕСТНИЦИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. eee nagli ste i taq ste e kato mincho

 11. До сега , защо никой не повдигна темата, че 25 години е имало трима заместници и никой нищо не разбра за какво са ,а сега когато Ви ги представят и всичко е на светло ви е криво??! Няма угодия !! До кога ще мрънкате и плюете ,а не разберете , че за да се работи е нужно да има хора за това !

 12. АМИ МОЖЕ И ЧЕТВЪРТИ ЗАМЕСТНИК КМЕТ ДА ИМА!!!!!! ЩЕ ПОПИТАТЕ ЗАЩО………..АМИ ДОКАТО РАЗРОВИ ДАЛАВЕРИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ УПРАВНИЦИ НА ГРАДА СИГУРНО ЩЕ МУ ТРЯБВА И ДОСТА СЪТРУДНИЦИ ЗА ПОМОЩ!!!!СЛЕД 22 ГОД. УПРАВЛЕНИЕ НА ВЕЛИКАТА Б.С.П ГРАДА СЕ ОБЕЗЛЮДИ И ЗАТРИ ,ПОРАДИ ВЕЩТНОТО И УПРАВЛЕНИЕ!!!! (y) 🙂

 13. Ай стига заместници де! Баш кмета къде ще е? На Марс ли? Дадохме ви гласа си за благото на града ни! Не да харчите пари, дето и без това ги няма!

 14. Венци,честито!Успех на целия екип!

 15. Честито г-н Христов!!!Желая ви много успехи!!!!Убедена съм,че сте доста компетентен по тема’образование’!!!!

%d блогъра харесват това: