Това е моят протест срещу вашето бездушие, драги ми читатели на „Ловеч днес“!

pavlinivanov409141Това е моят протест!

Той е личен и е срещу вас, драги читатели от град Ловеч!

Той е срещу вашето бездушие, безразличие, нежеланието ви да промените нещо в живота си, в нашият град, от който се оплаквате и недоволствате всеки божи ден!

Обожавате да гледате сеир. Обожавате жълтините. Обожавате да седнете удобно на дивана, за да следите как едни мачкат други, и това ви доставя удоволствие.

Не се сещате да помогнете, дори само изразявайки вашето искрено мнение за случващото се в Ловеч, за кражбите, за съсипията, разрухата и гадният си сив и дребен живот.

Няма кой да промени утре, ако не направите нещо днес! За това и сайтът се казва „Ловеч Днес“! Защото днес полагаме основите на нашето утре.

 

Това е моят протест срещу вашето овчедушие, драги ми читатели.

 

Това е моят сигнал към вас!

 

Вие не искате да се изправите с имената и лицата си срещу виновниците за днешният упадък на Ловеч!

Не искате да ги спрете да разграбват и унищожават този красив по природа град!

Не искате да им потърсите сметка, страхувайки се от истината, но вярвайки, че като намерите необходимите връзки, ще запазите за още малко нископлатената си и омразна ви работа. Спасявате се поединично и в това е цялата ни драма!

 

От днес до понеделник няма да има новини в „Ловеч днес“, а този текст ще стои и дано ви подразни, провокира, жегне, пък дано погледнете истината в очите и най-после я осъзнаете с цялото си същество.

 

Не ме разбирайте погрешно, не ви обвинявам, не ви упреквам, не ви виня за нищо.

Просто искам всичко да бъде различно, но осъзнавам, че няма как, защото всеки един от нас е такъв, какъвто е!

 

Павлин Иванов

„Ловеч днес“

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bc%d0%be%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d1%83-%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d1%83/

2 коментара

 1. https://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog

  They will not force us,
  They will stop degrading us,
  They will not control us,
  We will be victorious
  So come!

 2. Ех, колко хубаво ще е да има някакъв ефект от този своеобразен протест. Едва ли. То вече май няма и кой да реагира на каквото и да било. Но да видим, може пък да греша и да се „събудим“….

%d блогъра харесват това: