Ное. 30 2012

С прекрасно, топло и слънчево време изпратихме месец ноември

Прочетено1442пъти

Павлин Иванов

Изпратихме края на работната седмица с топло, слънчево, цветно и красиво есенно време. Температурата в Ловеч днес мина 23 градуса, а на прекрасното време се зарадваха най-вече децата. Малчуганите от детската градина в „Червен бряг“ се забавляваха в обедните часове на чист въздух, сред люлките и пързалките в двора на градината.

Пешеходната зона в центъра и Градската градина се оживиха, а пушачите може би за последно пиха кафета с цигара на летните тераси в ловешките заведения, наслаждавайки се на последните топли слънчеви лъчи.

През първите дни на месец декември ни очаква понижение на температурите, а добрата новина за жителите на Ловеч са очакваните валежи и надеждата най-после режима на водата, който ни мъчи вече няколко месеца, да остане в миналото.

В края на следващата седмица се очаква температурите през нощта да бъдат отрицателни, около -2  -4 градуса. Напомняме на шофьорите, които не са долели антифриз в автомобилите си имат, че имат още няколко дни за тази процедура.

Е, хубавото време е към края си. В очакване на зимата и първия сняг, „Ловеч днес“ ви пожелава хубави почивни дни и приятна почивка!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%bb%d0%be-%d0%b8-%d1%81%d0%bb%d1%8a%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%be-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bf/

Коментари

 1. Ако човек се нуждае например от акт за раждане, удостоверение за семейно положение или смъртен акт, вече няма да ходи до общината по местоживеене, да се реди по опашки и да чака документа с дни. След новогодишните празници той ще може да попълва данните си в бланката за искания документ през сайта на общината.

  ТОВА НЕ Е ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА !

  За наше най-голямо съжаление това няма да се случи Ловеч ,
  а в София през януари ! справка :http://www.blitz.bg/news/article/168153

  В Ловеч това ще се случи – през ямуари 2114 г. !

 2. Данчо,това вероятно ще стана след края на света или по-точно след края на Ловеч

 3. fee-faw-fum каза:

%d блогъра харесват това: