Ное. 14 2012

Със странна сцена започна работа на ОСЕМНАДЕСЕТОТО ЗАСЕДАНИЕ на Общински съвет Ловеч

Прочетено2160пъти

Павлин Иванов

Със странна сценка започна работата на ОСЕМНАДЕСЕТОТО ЗАСЕДАНИЕ на  Общински   съвет Ловеч вчера. Повод стана съветникът от ОДС Николай Недялков, който внесе в залата на местния парламент пълен сак с  „артикули“, закупени по времето, когато съветник Светослав Иванов е бил начело на ловешкото „ВиК“ дружество.

Николай Недялков беше поставил предварително на столовете на Светослав Иванов и Милко Недялков сини рекламни тениски на водното дружество. Той обеща, че следващите няколко заседания на местния парламент ще започнат по малко по-този начин, с показване на въпросните „артикули“.

Първото, което съветника показа са закупените през 2000 г. за 26 000 лв. и престояват на 12 години на плаца на Баховско шосе строителни елементи.

След като приключи с демонстрациите, Недялков покани който желае да посети въпросният склад и да види на живо.

Бившият директор на „ВиК“ Ловеч Светослав Иванов бурно протестира. Той помоли да не се допуска на заседание на Общински съвет да се спекулира с и без това тежкото състояние на дружеството и да се прехвърлят камъни от болната глава на здравата.

Председателя на Общински съвет Ловеч Корнелия Маринова призова заседанието да не се превръща в място за разчистване на лични сметки и прекрати сцената.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%81/

Коментари

 1. Kina Stoycheva каза:

  Да не би Колю Недялков да е станал религиозен? Той наистина би могъл да извади кирливи ризи на Слави и Милко от онова "златно" време, но дали има дупе за това?

 2. fee-faw-fum каза:

  На следващото заседание Светослав да подари на Николай възглавничка. И фиш от тотото.

 3. XXL каза:

  БураКино Колю няма дупе, а гъз – голям гол и в оакани гащи. Сценката е поръчана и не се разчистват сметки нали ти е ясно!!!! Ако двамата ‘дарени’ си отворят устите за него – ела та гледаи многострадална Геновева 🙂

 4. Kina Stoycheva каза:

  XXL, ти сигурно знаеш много по-добре от мен кой колко е осран. Аз мисля, че "дарените" няма да си отворят устите. Прийомите им са други.

 5. fee-faw-fum каза:

  Знае ами, нали им е сменял памперюгите. Очаквам в скоро време първа серия от „Водните плъхове отвръщат на удара“. За нас ще остане само скъпичката за нашите геотрафски ширини цена на водата.

 6. XXL каза:

  Хехе знам но тои сигурно е скачал редом до тебе на митингите и няма как да не разпознаеш отдалече УникалниЯ аромат на акото му 🙂 Това пернато Фтиче не прецапа ли на куц крак през всичкото партии де що има в околията???? А голямата си слабост към сдс и днес показва като носи само сини дрешки. Демократ. Не ли?!?!?

 7. XXL каза:

  палячо

 8. fee-faw-fum каза:

  Точно този парапитек едва ли е бил толкова близо до мен дори и на митингите по онова време. Но си прав, на ако смърдеше доста здраво, едва ли ще е било само от него. А на първо четене се сещам за двама ловешки депутати от петимата, които са минали през старото СДС. Някои даже намазаха филийката.

%d блогъра харесват това: