Дек. 19 2017

Съветничка се извинява, че натиснала грешен бутон

Прочетено2020пъти

П. Иванов

Независимата съветничка Цветослава Банева се извини на ловчалии, че е натиснала грешен бутон и е спасила на днешното заседание Председателя на Общински съвет Петър Цолов от сваляне от длъжност.

Ето и самото й изявление, направено в личният й профил във Фейсбук:

„Уважаеми съграждани. Не мога да не си призная как удължих агонията на този общински съвет и на този град. На предложение относно отпадане на точката за прекратяване предсрочно правомощията на Председателя на общински съвет – Петър Цолов, аз ПОГРЕШНО гласувах ЗА. Не желаех да отпада тази точка,напротив. Желая час по-скоро г-н Цолов да напусне поста си, поради системното отсъствие от комисии, поради системното невнасяне на материали, подадени от граждани към ОС и още един куп причини. Поради тази причина на следващото заседание на ОС ще внеса същото предложение.“

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b0-%d0%b3/

Коментари

 1. Ani Marinova каза:

  Овца

 2. Irena Atanasova каза:

  Еми лъже …. може да са и предложили нещо…ще се направи, че се срамува 2-3 дни пък после ще си ползва обещаното. .

 3. Shady Skyline каза:

  Даже не дочетох изявлението… обиждате ни с него!

 4. Kina Stoycheva каза:

  Банева, не се упреквай напразно. И не се изживявай като фактор, който е способен да удължава или съкращава агонии. Не се фиксирайте в определени лица, гледайте и разсъждавайте, а оттам и работете с визия, с мащаб. Цолов ли е гробокопачът на Ловеч? Ало!

 5. Shady Skyline каза:

  ПП: след уважаеми съграждани точка ли има?! Правилно е сложена! И без това сме вече свършени, слагай точката и да се приключва с тази мъка!

 6. Благодаря Ви, уважаеми. Не са ми обещали нищо, успокойте се. Благодаря за милите квалификации, очевидно е, че истината не вълнува никого и обикновено, когато я кажеш, почват да те псуват мъжката. Приемам всички обиди, нямам от какво да се срамувам. С работата си в общински съвет и НАЙ-ВЕЧЕ ИЗВЪН НЕГО, съм доказала що за човек съм и мога ли да бъда купена или продадена. Дефинирайте на воля. Истината е една. Аз съм независим общински съветник,независим от НИКОГО човек и взимам решенията си на база информацията, която получавам, синтезирам и вадя в заключение. Ако сбъркам се поправям. Ще внеса предложение в следващото заседание.

 7. Kina Stoycheva каза:

  Защо нападате Банева? Защо плюете по ваш? Може да се е усъмнила в надеждността на аргументите на вносителя и ако е така, можете само да я поздравите заради това, че не постъпва първосигнално. За разлика от вас. С това елементарно мислене на практика я оставяте сама. Не ставате.

 8. Hristina Dimitrova каза:

  Защо гласувате изобщо да се гледа ли някоя точка или да не се гледа? Щом е в дневния ред и някой я е внесъл, значи се гледа…. Не?

 9. Dimitar Chernev каза:

  От кога чака Павлинча подобна ‘новина’.. Истински журналистически професионализъм.

 10. Veronika Gergova каза:

  За такава „грешка“ адекватно действие не е даване на изявление.

 11. Майтап. Гласувала съм против отпадане на точката от дневния ред. Мерси на всички, бяхте страхотни 🙂

  1. Hristina Dimitrova каза:

   Върни парите на хората!

  2. Dimitar Chernev каза:

   Банева, Баневааа, само проблеми с теб.. те, сега требе да трием новината. или.. ще започнем рубрика! Ще я озаглавим – „как да бъдеш независим, който иска да знае и не се страхува да се извинява“. Риалититу е на мода. жги убийш с рейтинг.

  3. Това само Цвети го може! Аз че обичам да се ебавам с ‘ората, обичам, ама туй твойто изби всички риалитита 🙂

 12. Maksim Atanasov каза:

  ТЪПАНАРСКА МУ РАБОТА , ИМАШ ДВА БУТОНА И ТИ ДА ГИ СБЪРКАШ !!! ХОРА НЕ ГЛЕДАЙТЕ КАТО КОНЕ С КАПАЦИ , ДНЕШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ВЧЕРАШНИТЕ ! ЦЯЛАТА ОБЩИНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНЕ И ДА СЕ СЛОЖИ НОВО НАЧАЛО !!!

 13. Ако един човек държащ оръжие натисне грешно вместо затвора спусъка, какво става. След дато не умееш да боравиш правилно със два три бутона какво правиш там? Защо харчиш моите пари за да грешиш? Ако имаш достойнство си подавай оставката, нека да дойде друг който също може да не знае как се борави с трите бутона!

 14. Ivaylo Georgiev каза:

  Господа оставкаджии и лаладжии, предполагам е доста трудно човек да надскочи собствените си възможности, особено ако те се свеждат до овцедушие в най-чистата му форма,но все пак аз ще си позволя да ви помоля поне да се опитате да го направите. Апропо следващия път,когато си позволите да отправяте подобни епитети към когото и е,то първо се запознайте с дейността извършвана от анатемосаното лице и не на последно място искам да отбележа,че гражданската позиция се отстоява лице в лице, а не редейки бисери у фейса.

 15. Цвети, наистина трябва да откриеш рубрика! Пък и ако се плащаше за трафик, цена няма да имаш. Накефи ме, наистина. 🙂

 16. Смело ,справедливо ,достойно момиче!

%d блогъра харесват това: