май 28 2014

Спете спокойно! Правителството назначи „Пазачи-сътрудници по опазване на обществения ред“!

Прочетено2847пъти

ohrana2805141Павлин Иванов

Гражданите на област Ловеч вече могат да спят спокойно и да бъдат сигурни в своята безопасност! По „Национална програма „Сигурност““, правителството назначава в област Ловеч 150 човека на длъжност „Пазачи-сътрудници по опазване на обществения ред“!

Целта е да се ограничи безработицата чрез осигуряване на заетост в дейности по опазване на общественият ред. „Пазачите-сътрудници“ ще работят на пълно работно време за 8 месеца, като средствата за тяхната издръжка са осигурени от Държавният бюджет.

Работата може да се организира на смени, като не се допуска полагането на нощен труд и работа през почивните дни и на официалните празници!

Изискването към безработните лица е да са психично здрави, не осъждани за умишлено престъпление от общ характер и да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер.

Работодатели по Програма „Сигурност“ са Областните управители, които след съгласуване с МВР, чрез Главна дирекция „Национална полиция“ разкриват работни места за изпълнение на дейностите.

Поетапно, в началото на м. юни 2014 г ще бъдат сключени трудови договори и включени в заетост 150 безработни лица.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b0/

Коментари

 1. Teodor Georgiev каза:

  Ок, щом ТРЯБВА – през деня ще спя спокойно.
  А през нощта, почивните дни и официалните празници да не се спи, така ли? 🙂

  1. debelaka каза:

   Скоро започва световното по футбол и през нощта ще будуваме…
   Поредната мъдрост на едни умни хора.

 2. Plamen Vakov чрез Фейсбук каза:

  На времето им викаха пъдари май !! И пазеха по селата селскостопанската продукция !!!!! А сега ко ще пазят в града и то само през деня ???? НЕКОЙ ДА ИМА ИДЕЯ???????

 3. Viktor Ivanov чрез Фейсбук каза:

  А каква е ролята на полицията тогава? Ако не се лъжа бяхме на второ място по най-многобройна полиция на глава от населението в ЕС. И накрая пак сами ще си се пазим, но ще продължаваме да плащаме на „органите“, които ни „пазят“…

  1. vladilovech каза:

   Явно падаш от космоса щом задаваш този въпрос. Всички хорица дето са на държавна и общинска заплата по Европейски сценарий трябва да играят ролята на обслужващи нашите нелегални управници страдащи и от комунистическо полудяване. Ако не вярваш потърси на гуги Петър гоблена за подробности.

 4. Анонимен каза:

  Идиотията на това правителство е силно изразена!

 5. Е как, идеята е повече от ясна! Нали трябва да се крадват парички като за последно, така е! Или пак ще ги изберете тези убаФци догодина?

 6. vladilovech каза:

  Аха ясно! Ще се назчнаава навалица дето са безделници и препоръчание от БКП (Българска Конспиративна Парития) а не навалица дето може да върши тази работа.

%d блогъра харесват това: