Сайтът Kmeta.bg връчи на Корнелия Маринова отличието за кмет на месец февруари в раздел „Стожери на българщината“

Прочетено2189пъти

Изпълнителният директор на сайта Kmeta.bg Боян Томов днес връчи лично на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова отличието за кмет на месец февруари „Стожери на българщината“, както по-рано показа анкетата на сайта. Томов специално посочи активната дейност на кмета на Ловеч в тази сфера.

Награждаването бе предшествано от конференцията ТЕХ СИТИ – поглед в бъдещето“, на която бяха представени редица нови технологии, платформи и практики за умни технологични градове.

„Би било чудесно, ако можем да ползваме последните технологии, които видяхме днес тук, да ги внедряваме повече в образованието на децата, в културата и туризма. Голямо предизвикателство е да пазим българското и ние го правим с голямо желание“, каза при награждаването Корнелия Маринова.

Връчването на грамотите стана в тържествена обстановка в „София Тех Парк“, иновативен форум Джон Атанасов“, където присъстваха и други кметове от страната, носители на други отличия от сайта Kmeta.bg.

Припомняме, че през февруари Ловеч се пребори с голяма преднина пред останалите градове в раздела от анкетата, като Балчик, Панагюрище, Провадия и Свищов.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d1%8a%d1%82-kmeta-bg-%d0%b2%d1%80%d1%8a%d1%87%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d1%82/

4 коментара

Skip to comment form

  1. честито отличие

  2. На пълните олигофрени да обясня какво става – Община Ловеч има договор с този сайт, който НЕ ПРАВИ АНКЕТИ, а пише статии, срещу заплащане. Заплащането на този PR го правим – ние, гражданите.

  3. Ужас защо ми напомняте това недоразумение отново

%d блогъра харесват това: