сеп. 10 2014

Реформаторски блок – Ловеч открива официално предизборната кампания

Прочетено1827пъти

logorb1009141Заповядайте на официалното откриване на предизборната кампания и представяне на листата на Реформаторския блок за 11 МИР Ловеч. То ще се състои на 11 септември, четвъртък, от 17, 00 ч. в Клуба на дейците на културата – Ловеч. Ще присъстват Божидар Лукарски, лидер на СДС, Найден Зеленогорски от Движение „България на гражданите“, водачът на листата на Реформаторския блок за Ловеч Николай Вълков и кандидатите за народни представители от листата.

Ще се радваме много да се видим и да се запознаем, да обменим мисли и мнения за Ловешка област и за това, с което можем да бъдем полезни – заедно и всеки един от нас.

Всички съмишленици и гости са добре дошли. Както и всички опоненти.

 

 

Платена публикация по договор.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%80%d0%b5%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%ba-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%be%d1%84/

Коментари

 1. Данчо Заверджиев каза:

  Партизани 2014 – нарушаваме закони всякакви!

  http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/323.jpg?ver=1

 2. Ще пропусна.

  1. Анонимен каза:

   Пропусни и да гласуваш и после плюйте четири години.

  2. Илиян Пеевски каза:

   Точно така, Анонимен, крайно време е да бъдат обвинени всички негласуващи като главен и основен виновник за днешния упадък и мизерия в Българя.

   Иначе ще вземе някой да си помисли,че виновни са всички онези /едни и същи/, които бяха избирани и продължава да бъдат избирани, заедно с гласуващите си избиратели. А това е недопустимо.

   Опитайте да напишете една „народна песен“ за добрите гласуващи, които никога не са „плюли“, а песни са ми пели и цветя на партийци и управници са ми носили, носили и покланяли се до земи от благодарност.

   *

   Г-н Иванов, как гласуваха представителите на „Реформаторския блок“ в ОбС Ловеч по точката за съдебните заседатели? Успяха ли да защитят Член първи от новата демократична Конституция или като колегите си от ДСБ, ГЕРБ, АБВ, ДПС в Троян – поругаха Конституцията и върнаха Член първи от комунистическата Конституция с ръководната роля на партиите /в случая/?

   Какво мисли лидерът на РБ г-н Вълков по въпросът? Думичка не чухме нито от него, нито от кой да е много десен и много син демократ в цялата област Ловеч по въпросът с поругаването на Конституцията. Питайте ги, г-н Иванов, иначе как да подкрепим тези славни борци срещу комунизЪма и тоталитаризЪма?

%d блогъра харесват това: