Ное. 15 2012

Рано тази сутрин, глутница от 10-12 агресивни кучета в квартал „Червен бряг“ нападна човек

Прочетено3915пъти

heros

Снимка: Архив „Ловеч днес“

Тази сутрин, към 6 и 15ч, бях нападнат от глутница от 10-12 агресивни кучета в квартал „Червен бряг“. Единствено случайно минаваща кола, върху която те съсредоточиха своето внимание може би ми помогна да не се стигне до ухапвания. Тази глутница от близо седмица стои в квартала и събира все повече кучета. Разговарях днес с д-р Ивайло Станков, който ме увери, че ще се заеме със случая, но… едва след поне 2 дни, понеже УАЗ-ката с която събират кучетата  е на ремонт и само може да се надява, че ще стане готова тези дни!

Трябва ли да чакаме няколко дни и да се стигне до нещастен инцидент, г-н Казанджев, за да стане най-сетне тази УАЗ-ка готова? Хайде ако обичате задвижете своите служители и направете така, че още днес машината да е готова!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d1%82%d0%b0%d0%b7%d0%b8-%d1%81%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bd-%d0%b3%d0%bb%d1%83%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%be%d1%82-10-12-%d0%b0%d0%b3%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%b2/

Коментари

 1. pufi каза:

  Тези или други подобни всеки ден сутрин около 8 часа са по главната улица. Умирам от ужас като започнат да се джафкат и да се гонят.

 2. Bobi1225 каза:

  Лошото е, че са навсякъде в града, не само по главната. Но за кой ли път върточим тази тема у форума, а файда никаква. Има си няколко проблема в този град, които никога няма да се оправят и това е един от тях.

 3. fee-faw-fum каза:

  Един мой приятел, debelaka се пишеше, замина човекът и май няма намерение да се връща, искаше да ги храни с наденички. Май неговият метод най-добре им въздейства- стават кротки, кротки, та не смеят ни да шавнат, ни да се обадят.

 4. skor_pion каза:

  По ул.“Стара Планина“ е ужас в това отношение от мнооооого време, но никой не е направил нещо по въпроса! А сега идва зима и кучетата в студа стават много по-агресивни, май ще се наложи да се действа нехуманно… 🙁

 5. Maria Baleva каза:

  Да се приберат в приют,където няма да закачат никой и където ще може да се кастрират,за да не се размножават!Проблема не е само в животните,а и в хората,като не може да го гледа и хоп на улицата…не ще се множат,а милион ще станат.И това по-доло написаното за наденичките ЗАСРАМЕТЕ СЕ! Всичко що не ни харесва дай да го утрепем! Това ли е решението драги Господине!Гледайте да не ви види някой,защоото е наказуемо с до 2 години затвор,ако не знаете да ви кажа!

 6. fee-faw-fum каза:

  Верно ли??? Лэлэээээээ, тоя debelaka затва исчезнА, само са го фанале и са го опандизиле. Е па който не чете законите, да гние у пандизо.

 7. heros каза:

  Нищо по-различно от вчерашния ден. Глутницата си е пак там, Изпадналите в ужас граждани си вървят, кучетата си лаят..
  Г-жо Балева, каня ви утре сутрин в 6.30 да пресечем заедно площадката между блок 109 и 110 в квартал „Червен бряг“.В 6.30ч. осветлението се гаси и става мноого приятно. Няма да ви трябва сутрешно кафе. Адреналинът ще ви бъде гарантиран. Не е въпроса до харесването на кучетата или не. Въпросът е, че тук всяка година дъвчем едно и също, а господата от Общината нямат намерение да решат въпроса, а са специалисти по обещанията. Както се е изказал тук http://tv7.bg/news/society/768352.html зам.кмет Петков миналата година вместо приют :“Насочихме средства към хората!“. Та къде е обещания изолатор Кмет Казанджиев и зам.кмет Петков??

 8. fee-faw-fum каза:

  Проблемът е, г-н Херос, че не контролираме длъжностните лица как спазват поети ангажименти. Преди време в общината се проведе среща по проблема с бездомните кучета. Присъстваха зам. кметът Петков, д-р Йотов и други длъжностни лица от БАБХ и общината, както и пет-шест гражданина (!!!). За сведение на г-жа Мария Балева само ще кажа, че единият от тях, участвал в дискусиите, и то май от най-активните, бях аз. Д-р Йотов и г-н Пламен Петков поеха ангажименти, които не виждам да са реализирали, или поне не са подали информация как се случват нещата. Павлин Иванов може да каже повече по въпроса, предполагам.

 9. heros каза:

  Може би г-н Иванов ще попита в понеделник на пресконференцията кмет Казанджиев предвижда ли въобще Община Ловеч средства в бюджет 2013 за изграждане на постоянен приют за бездомни кучета или ще оставим обещанията за друг кметски мандат!

 10. Ми, питайте г-н Казанджиев, къде отиват парите от данък – куче, който трябва да плащаме всяка година!

 11. Aladar каза:

  Като гледам че има страни в които такъв проблем просто няма си мисля че има начин Общината да се справи с кучетата но явно няма да имат келепир за това и не се опитват да направят нещо в тази посока.

 12. "Кмета" Казанджиев сега под гатвял заповед,да се приберат всички кученца и се закарат като охранители на Деветашката пещера.

%d блогъра харесват това: