Пътната обстановка в Община Ловеч в понеделник сутрин остава непроменена

Прочетено3752пъти

Непроменена, т.е. трудна за шофьорите остава пътната обстановка в Община Ловеч към понеделник сутрин, като затворени отсечки са същите от неделя вечер. Усилията на снегопочистващата фирма са насочени към пробиване на пътя Ловеч – Плевен, който е засипан от преспи. Очакването е това да стане в следобедните часове, за което ще бъде съобщено допълнително. След това започва поетапно разчистване на междуселищните пътища.

Припомняме каква е ситуацията към понеделник сутрин.

Продължава да е затворен пътят Ловеч – Плевен. Затворени остават отсечките Баховица – Славяни, Баховица – Николаево, Тепава – Брестово, Ловеч – Горан, Горан – Владиня и Дойренци – Дренов. Затворена е и пряката отсечка между Лисец и Баховица.

За Владиня може да се ползва обходен маршрут през Александрово – Дренов- Владиня. Отворен е пътят към Баховица от Ловеч по „Баховско шосе“ .

Няма селища без електричество, вятърът обаче е много силен и може да има проблеми. Предупреждение към водачите на МПС да бъдат внимателни и да спазват сложените знаци да ограничения.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0-%d0%b2-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b2-%d0%bf%d0%be/

4 коментара

Skip to comment form

  1. А какво стана с Г. Х.?

  2. До кога ще чакаме да се разчисти пътя до Плевен?Едно и също пишете всеки ден, пътното да си свърши работата, защото работим в Плевен и чакаме за да ходим на работа…

  3. Да не би да нямат пари за винетка снегорините, че не ги пускат да изринат?

  4. Аз да попитам така във въздуха само, защо няма мрежи против навяване по цялата дължина на пътя, а само на има няма 200 м? Така фирмата, която и да е може да си свърши работата.

%d блогъра харесват това: