Първото бебе на Ловеч за 2017 се роди на 4 януари в 18,40 мин. Майката е Габриела Лилова Еленкова (17 г.), от Тетевен

Прочетено4181пъти

Първото бебе на Ловеч за 2017 се роди на 4 януари в 18,40 мин., съобщиха от АГ-отделението на МБАЛ „Професор д-р Параскев Стоянов“ АД. Майката е Габриела Лилова Еленкова (17 г.), от Тетевен. Раждането е преминало нормално, под грижите на д-р Иво Петракиев.

Бебето е момиче, тежи 3 кг и 600 гр, дължина – 53 см. Майката се чувства добре, това е втора нейна рожба.

Както е известно, три бебета на 31 декември в Ловеч отзнаменуваха края на миналата 2016 година, като и трите са момчета. Ражданията са преминали нормално, по естествен път.

Щастливите майки са Валентина Асенова от Градежница, с бебе, което тежи 3 килограма и 150 грама. Втората майка е Лилия Огнянова от с. Галата, община Тетевен, (3.600 кг) , а третата – Радка Анетова от град Угърчин с бебе 3.500 кг. Любопитно е, новороденото бебе от Угърчин е шесто поред на 28-годишната майка.

Майките на новородените получиха цветя от името на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова с пожелания да растат здрави и умни, да се учат и да успяват в живота, като носят радост на своите родители!

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b7%d0%b0-2017-%d1%81%d0%b5-%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-4-%d1%8f%d0%bd/

8 коментара

Skip to comment form

 1. Кога успя пък тая на 17 с две?????

 2. Държавата се грижи за такива,минимум 1500 лв на месец ще вземе, догодина третото…….ужас

  1. Пак ли РОМО-ИНДО-ЦИГАНКА е окучила нови индо-мангалски изчадия ,които след дори 10 години ще са почти убийци -веднъж минавайки край една индо-циганска махала видях как малки Индо-цигани(8-10 годишни изчадия ) връхлетяха една Българска жена удряйки я с камъни и бутилки и без малко ,ако не се бях намесил щяха да я убият на място ! Не ги искаме тези тук ,да ги размножаваме с нашите пари и български труд ! Държавата на произхода им Индия е огромна ,да си ги прибират вече там бе !!! Докога ще бъдат оставени да се размножават тук за сметка на нашия живот ?!!! Те вече наближават един милион и половина индо-плъха ,представяте ли какво ще е положението като станат 2 милиона в една толкова малка страна като нашата ! Те сега имат дързостта да нападат и убиват Българи и Българки и даже Български деца на улицата и даже в домовете ни ,ами после като станат 2 милиона ?!!! Държавниците на Европа и най-вече нашите се занимават с глупости ,вместо да влязат в преговори с Индия и да постигнат споразумение за окончателното връщане на Ромо-индо-мангалите в Индия ! После последиците от това сегашно бездействие ще бъдат гибелни за всички ни ! Междудругото ,знаете ли издръжката на Ромо-индо-циганите ни струва на всички Българи и на държавата ни МИЛИОНИ ЕВРО всяка година и вместо тези пари ,които са изкарани и спестени от всеки един Българин,от всички нас да отиват за благоустрояването на България ,вместо това ние ги губим като изхранваме ,отопляваме ,лекуваме и израждаме с тях ,с нашите си български пари ,бъдещите си убийци ! Това е чисто безумие от наша страна ,да размножаваме и правим силни бъдещите си убийци !!!

 3. Заслужава един златен медал!!!

 4. Много потресаваща статия 😀

  1. Нещо от Дерманци ,няма ли ?

 5. На 17 години, второ дете….предходните три родилки..и те не подлежат на коментар…дали ще доживеем да прочетем, че българка е родила българче???

%d блогъра харесват това: