окт. 25 2014

Проблеми по междуселските пътища!

Прочетено5255пъти

snqgbahovica2510149Павлин Иванов

По информация на нашият читател Ивайло Коларов, придвижването по пътя между селата Баховица и Николаево е почти невъзможно. Тежкият сняг е пречупил множество дървета покрай непочистеното шосе. Следи от снегорин или друга почистваща техника не са забелязани.

От снимките ясно се вижда реалната пътна обстановка към този час.

Вероятно и по пътищата на останалите населени места на територията на община Ловеч положение е подобно, но към този момент нямаме снимки или видео.

Сигнали за непочистени пътища може да изпращате на office@lovechtoday.eu или на тел. 0886 735213

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d0%bc%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%bc%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d1%83%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%b8%d1%89%d0%b0/

Коментари

 1. Цветомира Цветанова каза:

  То кога при нас пък е имало нещо свършено като хората… Трябва да се пребием по пътищата, че да се сети някой да си свърши работата

 2. Общината пак е изненадана от лошото време както винаги. Няма нито една машина да почисти в кварталите или Кмета очаква Светия Синод да свърши тая работа. Най вероятно хората който трябва да свършат работата си стоят по домовете вместо да си размърдат задниците и да видят какво става и ка може да се направи по добра организация. А и трябва да си заслужат големите заплати.

 3. минчооо,курво умряла!!един снегорин няма по улиците!!

 4. Айдееее зимата пак ни изненада!!!

 5. Кристина Дочева каза:

  Чакайте де… Сигурно снега пак ги е изненадал.. Като се поотърсат от снежната изненада, може и да се вземат в ръце, и да почистат малко от малко..

 6. Ivaylo Vasilev чрез Фейсбук каза:

  Предлагам да изкараме Минчо дъ пуси от топлото местенце на което се е заврял и да го накараме с едно гребло да ходи да чисти улиците!

 7. Anton Aleksandrov каза:

  еми то тва от нас просто сме уникални нз за кви изненади говорим ама те никога ня са вземат в ръце нз тея новини негледат ли невиждат ли кво става на вънка ! :Х

 8. Emilia Gerganova чрез Фейсбук каза:

  Ловеч Микре не е безопасен за минаване. Избягвайте да стоите под дърветата, неопадалите листа и мокрия сняг влошават положението.

 9. Данчо Заверджиев каза:

  http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/328.jpg?ver=1

  Незабавна оставка на кмета Казанджиев!
  За поредна година зимата ни изненада. Всякакви граници на търпение са преминати. Наслушали сме се на обещания, оправдания и лъжи. От 4-5 дни синоптиците предупреждават за обилни снеговалежи и за поредна година НИКАКВА организация не е създадена от кмета за почистване на града и общината. Града е парализиран от безотговорното управление на кмета Казанджиев.
  Минчо върви си! #ОСТАВКАНАКМЕТАКАЗАНДЖИЕВ

 10. Ивайло Матеев чрез Фейсбук каза:

  Не разбирам защо се оплаквате, това е супер красиво 🙂

 11. Ivaylo Vasilev каза:

  Според мен още не са разбрали,че вали сняг!

 12. Кристина Дочева каза:

  Съгласна съм с теб, Ивайло 🙂

 13. Анонимен каза:

  Ей, пред клавиатурката сте много добри, бре! Цял ден очаквам с нетърпение да се прибера и да Ви прочета умопомрачителните коментарчета. Сега вече може да излезете и вие да си почистите пред вратите на блокчета и къщички, да подръпнете някое клонче за да му олекне от снега и така. А конкретно за пътя Баховица Николаево: този път никога не е бил проходим при обилен снеговалеж, защото до половината е в община Ловеч, а другата в община Плевен и все някой го зарязва. Тези които пътуват от там знаят това, а за останалите дали трябва да обяснявам, че по пътя на елементарната логика първо се почистват главните пътища и след това второстепенните. И според мен изненада от страна на зимата няма, а просто си поваля доста и стана кофти от това, че листата на дърветата все още не бяха опадали. Сигурно искате кмета да обрули и листата, а? Ей, колко хубаво нещо е зимата!

 14. ......................................... каза:

  АЙДЕ ДАКА като са обявили бедствено положение в твоя район ямболския като много ти знае балалйката, отиди там да видиш какво е и да помогнеш на твоите съграждани…….то не е само да правиш коментарчетаа от компа и нсе някай ти виновеен…. тъпата бълтарска сган, никога не търси вината и в себе си а все в другата купичка, затова сме на този хал …всички сте големи разбирачи……..

 15. Че е красиво, красиво е,

 16. Но хората от Гражданска защита ронеха здраво, не ги плюйте, знаете колко заседнали коли и тирове извадиха по пътя Ловеч – Троян?

 17. Права е Ценка! Нека да не плюем ей тъй без нищо! Днес след обяд тръгнахме с приятел за Севлиево и на сред пътя за Троян се отказахме, беше невъзможно да се пътува! И виновният беше времето, а не службите!

 18. Да, реално от всички коли на пътя , едва 6-7 забелязах да са със зимни гуми, нашата кола също не беше. Така че на кого да се сърдя?

  1. сменете си гумите бе! каза:

   Ценке, аз съм си сменил гумите. Заради кокошки като теб улиците са задръстени с буксуващи дараци. Аз не се сърдя на такива като теб. Сърдя се на полицията, че не ви скъсва шортите от глоби. тъпанари прости!

%d блогъра харесват това: