ПРИЗИВ

Прочетено2967пъти

miziq708141ОБЩИНА ЛОВЕЧ СЪВМЕСТНО С ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ – ЛОВЕЧ И СЪДЕЙСТВИЕТО НА КЛУБ НА ИНВАЛИДА „ВЗАИМОПОМОЩ” НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ, ПОМОЩИ И ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЕТО В ГР. МИЗИЯ

  • ДОБРОВОЛЦИ – Записване на желаещите да се включат в кампанията в подкрепа на гр. Мизия се осъществява в сградата на Община Ловеч на ул. „Търговска №22” /при охраната/. За записаните доброволци, Община Ловеч организира безплатен транспорт. Тръгване на 15.08.2014 г. /петък/ в 19.00 часа, сборен пункт пред сградата на Община Ловеч и връщане на 17.08.2014 г. /неделя/. За доброволците е подсигурена храна и настаняване в гр. Мизия. Желателно е всички доброволци да си носят гумени ботуши и ръкавици.

 

  • ПОМОЩИ – Събират се основно пакетирани хранителни продукти, консерви, бутилирана вода, памперси за всяка възраст, санитарни материали и средства за почистване и дезинфекция. Помощите се събират в офиса на Областен съвет на Български червен кръст – гр. Ловеч на ул. „Отец Пайсий” № 9.

 

  • ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА – Средствата ще се събират в специална каса на Български червен кръст, поставена в партера на сградата на Община Ловеч.

Вашият коментар:

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d0%b2/

3 коментара

  1. Дарителите могат да изпращат безплатно по Еконт до 15.08

  2. Дарителите могат да изпращат безплатно по Еконт до 15.08

  3. пак ще се спасява с дарение от обикновенните хора.А кМето шъ дари сметосъбирането на „правилната“ фирма.

%d блогъра харесват това: