По пътя на коприната. ФТА „Магия“ с художествен ръководител и хореограф Маргарита Атанасова се завърна от Международния Фестивал в Ханджоу 2017г.

Прочетено1901пъти

В Китай, българският дух, събуди възхищение и удивление с чудото на фолклорните ритми и красотата на националните шевици.

ФТА „Магия“ с художествен ръководител и хореограф Маргарита Атанасова се завърна от Международния Фестивал в Ханджоу 2017г.

„На това незабравимо пътешествие, ние танцьорите имахме честта да бъдем посланици на България и да представим нашето богатство на една сцена с множество екзотични и големи държави – Южна Африка, Чили, Шри Ланка, Индонезия, Ирак, Иран, Русия, Полша, Узбекистан и др.

Фестивалът и отношението към нас бяха на изключително високо ниво. А ние „омагьосахме“ китайската публика с участията си – впечатлихме ги, развълнувахме ги и докоснахме сърцата им. Подобаващо, имаше танци, веселие, разходки и голямо разнообразие от неповторимата китайска кухня, разбира се 😊

За времето прекарано в Ханджоу ( „Раят на земята“ ) и Шанхай от 19.10 до 30.10 , успяхме да се насладим и потопим в една коренно различна култура, свят несравним с видяното до сега. Сетивата и душите ни се пренаситиха от емоции, цвят, вкус, колорит, традиции, множество архитектурни и природни атракции. Това е един искрящ  и чудноват свят, който трябва да се види…

А ние казваме едно огромно Благодаря на нашия хореограф Маргарита Атанасова за безсънните нощи, големият професионализъм, силната воля, огромният хъс, отдаденост и възможността да посетим този Мегаполис!

Пожелаваме си още много щастливи излитания и кацания отново на родна земя!“

От танцьорите на ФТА „Магия“

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%be-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%84%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b8%d1%8f-%d1%81-%d1%85%d1%83/

%d блогъра харесват това: