апр. 30 2014

Пороен дъжд усложни пътна обстановка по централните улици и кръстовища в Ловеч

Прочетено2993пъти

dajdlovech30041421Павлин Иванов

Пороен дъжд се изсипа в Ловеч в следобедните часове. Най-трагично е положението на „кръговото“, където водата затруднява особено много движението в последният работен ден на седмицата. Нивото дъждовна вода стига до номерата на автомобилите.

В центъра, където обикновено се образува огромно езеро по евробулеварда, този път шахтите са добре почистени и поемат огромните количества вода. Въпреки това, за по няколко минути водата почти залива тротоарите.

Около Бароковите къщи също има доста вода до бордюрите и това прави пресичането от пешеходците доста „мокро“.

На троянската спирка, както обикновено има малко езеро. Чакащите автобусите за Троян, преживяват огромното предизвикателство да се качат на общественият транспорт и да се запазят поне отчасти сухи.

Прогнозата за следващите няколко почивни дни е много подобна на днешната, единствено се очаква температурите да се повишават до 20-23 градуса..

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d1%8a%d0%b6%d0%b4-%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0/

Коментари

 1. Анонимен каза:

  Дебелак, ти колко профила имаш?

 2. debelaka каза:

  Нито един. Защо?

 3. vladilovech каза:

  Купувайте си надуваеми лодки както виждате има нужда и от такива превозни средства.

 4. Петя Иванова чрез Фейсбук каза:

  Странно – защо ли това би изненадало някого . …… Мен би ме изненадало да виждам проливен дъжд без басейни по улиците, но отдавна разбрах че това в града няма как да се случи… Така че не виждам новината, защото това за Ловеч си е ежедневие…

 5. Петя Иванова чрез Фейсбук каза:

  Странно – защо ли това би изненадало някого . …… Мен би ме изненадало да виждам проливен дъжд без басейни по улиците, но отдавна разбрах че това в града няма как да се случи… Така че не виждам новината, защото това за Ловеч си е ежедневие…

 6. Анонимен каза:

  Какво странно, какви изненади, какви лодки? Що за глупости? Дъжда си поваля нормално, водата се изтече бързо, след като спря поройния дъжд. Нямаше проблеми с трафика дори и в пиковия час. Вървяха реки по улиците, което е абсолютно в реда на нещата, когато от небето се сипе дъжд. Нормалните хора възприемат нормално природните дадености, изчакват спирането на дъжда и излизат отново навън!

 7. Кога…………?

%d блогъра харесват това: