мар. 21 2013

Поредна вандалска проява в Ловеч !

Прочетено2540пъти

vandali2103133Данчо Заверджиев

От няколко дни на ул.” Съйко Съев” пред  магазин „Била” работници на общинска фирма „ЕКО” ЕАД поставят предпазна ограда с цел предотвратяване пресичането на  улицата на това място от недобросъвестни граждани. По този начин се избягва създаването на предпоставки за пътно-транспортни произшествия с граждани които нарушават ЗДвП.

За по малко от 24 часа , неизвестни  до сега вандали са разрушили поставените огради.  Сега ще са необходими допълнителни финансови средства от бюджета на общината за изграждането наново на огражденията, пак с наши пари, пари които можеше да се ползват за други полезни за гражданите мероприятия на Общината.

Обръщам се към служителите на реда в Ловеч , да предприемат съответните мерки за да бъдат установени извършителите на този вандалски акт  и това безобразие да не остане ненаказано.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87/

Коментари

 1. Hank Moody каза:

  Прост народ сме и това е…

 2. Lyubomir Hristov каза:

  Нужна е обществена нетърпимост и публично порицание на подобни вандалски прояви !

 3. Данчо Заверджиев каза:

  Уважаеми г-н Христов, за събарянето на тази предпазна ограда са необходими поне 10 минути. За това време покрай това място е минал поне един случаен гражданин . Ако това се беше случило в Германия например този случаен граждани веднага ще се обади на съответните органи и в рамките на 10 мин. тези вандали ще са заловени. За съжаление в Ловеч не е така каквото и да се случва пред очите ни, ние все се правим, че не сме го видели с оправданието, че това не ни засяга.

  За това съм съгласен с Вас, че е необходима обществена нетърпимост за подобни вандалски прояви .Тази обществена нетърпимост се свежда до само до едно – когато всеки от нас стане случаен свидетел на подобна вандалска проява, трябва да се обади на телефон 112 . Така вандалите ще получат публичното порицание.

 4. Furniture каза:

  Може би сме влезли в надпреварата „Най-вандалския град на България“

 5. Mirena Ilieva каза:

  zaradi takiva GAMENI stradat drugi dobrosuvetsni grajdani 🙁

 6. Данчо,на сутринта бях на мястото…бяха изкъртени само две крайни решетки,но повярвай за 10 мин.сам ще гътна целия ред и то с една ръка …Вложените средства за направата са били доста оскъдни,заварките по една капка и тръбите бяха забити а не циментирани по 10 см.в земята,ако ме разбираш правилно…

%d блогъра харесват това: