Полицаи от РУ Тетевен са иззели 13 л. ракия в момент на производството й, в паянтова постройка в с.Глогово. В помещението е открит и казан за изваряване на ракия, а 78-годишна жена която е била в помещението е заявила, че вари ракията за собствени нужди. По случая е образувано преписка.

На 04 октомври полицаи от РУ Троян са провели специализирана операция на територията на община Троян, в хода на която са проверени 58 лица , а за констатирани нарушения са съставени 20 акта.

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу Н.Н.-63 годишен, жител на града, който е установен да управлява мотопед без необходимата регистрация.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 24 годишен мъж от с.Орешак, който е установен да управлява мотоциклет «ИЖ», който не е регистриран по надлежния ред.

 

63 коментара

  1. Чудя се дали казанът за ракия, който беше разположен в центъра на Троян по време на някакъв празник на сливата е бил свързан с НАП и дали произведената ракия е била отчетена по някакъв начин ?

  2. При Живков се вареше ракия —При Борисов не може —ЗАЩО ли ?????

  3. Бастуни! “Специализирана акция” направили… В права линия не могат да ходят още…

  4. Разбиха я организираната престъпност на най високо ниво. Браво вече може да сме спокойни за всичко след този крах на мафията. Бих сравнил тази акция със залавянето на Пабло Ескобар

    1. Като мой човек , трябва да знаеш, че полицията не се занимава с организираната престъпност 😉

  5. Голяма гордост педерсите са иззели прехраната на някой човечец

  6. Дано, не се прочете от чужденци, че пак за смях станахме.Със това ще доказват, че голям ред има в Бг. За някакви количества ракия говорим, дето и за едно тържество не стига. Как нямат чувство за мярка в простащината си. Не виждате мафиотите със фалшивия алкохол където изпотровиха толкова хора.

  7. браво бе , а фалшивата ракия дето ни е продавате сме задължени да е купуваме щот е с платен акциз!!! ХОРИЦАТА са се блъскали и трудили а вие и на бедняка ракийката вземахте ,утре минете през кокошкарниците и съберете яйцата и им напишете глоба на кокошките че незаконо снасят яйца без да са си платили акциза СМЕШНИЦИ…

  8. нямат првомощия да я иземват защото е акцизна стока и без митница не става това мерприятие много си позволяват ушевите

  9. Боклуци са им началниците горе дето ги назначават какво очаквате от тия долу

  10. Тапанари ,голяма работа да вземете на човека ракията

  11. Ostavete pensionerite da si pijat rakijata na spokoistvie,te sa si ja zaslujili,za razlika ot vas!

  12. Смешници елате в къщи имам биволско сирени излагате се както винаги

  13. Полицаите не варят ли си ракия незаконно но за тях не важат ли законите какво от това че тази жена си е варила ракия в могазините не е по добра от домашната а и хората с тизи заплати и пенсий не могат да си позволят да си купят нали всичко е наред в тая държава само казаните на бедните хора са нередовни

  14. Ех защо земахте на сиромаха ракията?? Не останаха ли престъпници та в 13 литра ракия е проблема…

Comments are closed.