Полицаи от РУ Тетевен са иззели 13 л. ракия в момент на производството й, в паянтова постройка в с.Глогово. В помещението е открит и казан за изваряване на ракия, а 78-годишна жена която е била в помещението е заявила, че вари ракията за собствени нужди. По случая е образувано преписка.

На 04 октомври полицаи от РУ Троян са провели специализирана операция на територията на община Троян, в хода на която са проверени 58 лица , а за констатирани нарушения са съставени 20 акта.

В РУ Луковит е образувано бързо производство срещу Н.Н.-63 годишен, жител на града, който е установен да управлява мотопед без необходимата регистрация.

В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 24 годишен мъж от с.Орешак, който е установен да управлява мотоциклет «ИЖ», който не е регистриран по надлежния ред.

 

63 коментара

  1. Повече такива успешни акций аххаха … пълни бастуни,облечени като близнаци от майка им преди децката градина

  2. Страхотна акция поздравления в съседната къща има две кофи козе сирене и щаига домати.Поздравления за успешната акция

  3. 13 л. ракия???? Смешна работа, как не ви е срам уважаеми господа полицаи. Не виждате ли, че градът е пълен с наркотици, готвачи, пласьори, консуматори и т.н. или това не се вижда. Явно само варенето на ракия е противозаконно, дрогата е позволена. Потресена съм!!! Остава само да е задържана и жената за 24 часа, хахаха.

  4. Това ли е най важно ? Страната се тресе от неразбории , а те са взели на някой сиромах ракията ! Чудо !

  5. Толкова акъл имат полицаите и техния началник…Ко да прайш…

  6. Някои вари с тонове фалшива и нищо неим се прави а тези които си варат от лозите и плодните дървчета за тяхна си ко сома ия ги хващат и глобяват Няма такава Държава кто наща

  7. Божееееее голяма работа са свършили. По добре да ловят наркотици те в района вместо да ходят на хората по къщите.УЖАС. ПОТРЕСЕНА СЪМ ОТ ТОВА

  8. Тия хванаха наследницата на Цар Киро…Суяци 13 л.?!

Comments are closed.