Покана за участие в делегация начело с министър-председателя на Република България Бойко Борисов, в Кралство Саудитска Арабия, получи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова

Прочетено983пъти

Покана за участие в делегация начело с министър-председателя на Република България Бойко Борисов, в гр. Рияд, Кралство Саудитска Арабия, получи кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Визитата е в периода 29 – 30 ноември 2017 г., като първия ден ще се проведе бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Саудитска Арабия. Форумът има за цел да насърчи директните контакти между бизнесa от двете страни при създаване на благоприятни условия за развитие на двустранните търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и др.

Във връзка с инициативата Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сфери на икономиката: производство на хранителни продукти; поливни машини и съоръжения; електроматериали и съоръжения; ВЕИ и други алтернативни източници на енергия; ВПК и производство на стоки с двойна употреба; пластмасови и алуминиеви профили; мебели; текстилни изделия; произведения на стъкларската индустрия; широкоспектърни електронни съоръжения, IT продукти; лекарствени средства, медицински инструменти, апарати и препарати; произведения на изкуството от кристал, полускъпоценни и скъпоценни камъни, благородни метали; както и представители на инженерингови организации, финансови институции, инвестиционни посредници и други.

Нашата цел е да се представят инвестиционните проекти и възможности в община Ловеч пред потенциалните инвеститори и рамките на бизнес форума.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%b5-%d0%b2-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d1%81/