Поздравление за 11 май – Празник на Ловеч

Прочетено3641пъти

Уважаеми съграждани,

Днес трябва да отворим широко душите си за най-добри чувства и мисли. Защото, макар и работен ден, 11 май е големият празник на Ловеч!

Имаме достатъчно поводи за повече радост и самочувствие. Преди броени дни беше осветен новият и хубав катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий“. Славата му мигом обиколи страната и ние се наредихме до малкото градове, които могат да се похвалят с подобни катедрали.

Започна и дългоочакваното преобразяването на града. Обновителният процес  набира сила и след година – година и половина мащабното строителство ще промени градската среда.

За празника сме подготвили богата и разнообразна културна програма. Да се насладим заедно на концертите, състезанията, на празничната атмосфера.

Да отдадем почит на нашите небесни покровители първоучителите св. св. Кирил и Методий, на нашите възрожденци и просветители.

Честит празник, Ловеч!

 

 

Корнелия Маринова,                                   Петър Цолов,

кмет на Община Ловеч                                председател на Общински съвет –Ловеч

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-11-%d0%bc%d0%b0%d0%b9-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5/

2 коментара

  1. Дано и живота в Ловеч се промени и се осигури работа за желаещите да живеят и работят там разбира се с нормално заплащане!Също и да се обърне внимание на здравното обслужване на гражданите! Успех Ловчалии!

  2. Честит празник!