май 07 2015

Пенка Николова е новият заместник кмет на Община Ловеч!

Прочетено5097пъти

penkakmet705151Павлин Иванов

От официалната страница на Община Ловеч виждаме, че новият заместник на Минчо Казанджиев е неговата близка сътрудничка инж. Пенка Николова! Тя заема мястото на пенсиониралият се съвсем изненадващо активист на БСП Ловеч – Младен Младенов.

Промените във висшият ешелон на властта в града се правят броени месеци преди края на третият мандат на кмета Казанджиев.

Назначението на инж. Пенка Николова, досегашен шеф на „Проекти и програми“ е знаково. Минчо Казанджиев се обгражда все повече, само и единствено с лично свои довереници. Отношенията между Николова и Казанджиев са изключително топли, което личи от години, както в сферата на проектите, така и доверието при определянето на визията на Ловеч.

Под ръководството на инж. Николова се случиха едни от най-значимите проекти за община Ловеч – реконструкцията на бул. „България“, Баш бунар, плаваща сцена, интервенциите на крепостта „Хисаря“, а в момента и ремонта на „Червен бряг“.

Успешността, ефективността и качеството на изпълнение на огромна част от тези проектите е изключително дискусионно, като единственото положително е, че са усвоени милиони левове от европрограми.

Въпросите около промените, освен бизнес насоченост имат и друго измерение – отдалечава ли се кмета Казанджиев от другарите си от БСП Ловеч и депутата Горов? Местни манипулатори упорито вкарват тезата, че Казанджиев отново, както и през 2011 г. ще се кандидатира като независим, но този път с подкрепата на АБВ на Първанов и вече е зарязал Горов и компания в БСП.

Пак според местните „анализатори“ една от възможните кандидатури за кмет за предстоящите избори е именно на Пенка Николова, която да продължи „визията“ на Казанджиев за „развитието“ на Ловеч. Друго спрягано име е това на шефката на две от крупните фирми изцяло на общинска издръжка – Антоанела Дончева, която получава две големи заплати като ръководител на подчинените на общината дружества.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%bf%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b7%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%ba%d0%bc%d0%b5/

Коментари

 1. ха хаааааааааа….

 2. Cvetomir Todorov каза:

  Ба ша еба и комуняги,редно е да им бием шута на есен

 3. Gergan Vasilev каза:

  Е, няма да сложи мен я 🙂

  1. Emilia Gerganova каза:

   Защо да не те сложи теб не разбрах 🙂

  2. Gergan Vasilev каза:

   Ми не съм му близък сътрудник, не отговарям на критериите 🙂

 4. Ginka Tzankova каза:

  Няма нищо случайно в избора…

 5. Tsetsa Panova каза:

  Няма промяна в Ловеч, за съжаление! Комунист/социалист/ , милиционер…..и т.н. Актуален е филма с Тодор Колев и днес!………

 6. Nikolay Enchev каза:

  !!!!!КОЙ?Да бъде заместник кмет?

%d блогъра харесват това: