ОУ „Васил Левски“ организира Ден на отворените врати на 13 май, събота, от 9 до 11 часа

Прочетено1459пъти

ОУ „Васил Левски“ организира Ден на отворените врати на 13 май, събота, от 9 до 11 часа. Инициативата е насочена към родители,  ученици, които ще бъдат в първи или в пети клас,  както и към всички желаещи да се запознаят с материалната база на училището.  Те ще  могат да разгледат класните стаи на първокласниците и  на учениците от пети до седми клас. Всички учебни стаи са оборудвани с мултимедийни интерактивни дъски, които дават възможност на учителите да прилагат на практика най-новите информационни и комуникационни технологии в преподаването.

В Деня на отворените врати бъдещите първокласници ще могат да се включат по избор в различни групи – работилница „Сръчни ръце“, в която да изработят апликации или да моделират фигурки от глина  и после да ги оцветят, ще има занимания по рисуване и забавни игри за смятане, електронни дидактически игри на електронното табло, както и  подвижни игри във физкултурния салон. Групите по интереси ще бъдат ръководени от началните учители и ще се организират в стаите на първокласниците на първия етаж.

В Деня на отворените врати ОУ „Васил Левски“ гостоприемно ще посрещне родители и ученици, за да покаже на практика как едно от най-старите ловешки училища с дългогодишни традиции в образованието предлага и съвременна база и възможности за обучение. Ще могат да се видят и създадените условия  за спорт и приятно прекарване на свободното време.

Същия ден гостите на училището ще имат възможност да наблюдават  и една от традиционните инициативи на учениците, която се радва на голям интерес. Това е конкурсът за домашен любимец. Той ще започне от 10 часа в двора на училището.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d1%83-%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb-%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d0%be/

%d блогъра харесват това: