От средата на юни Община Ловеч взема мерки срещу неправилно паркираните автомобили, като ще издава фиш в отсъствие на нарушителя

Прочетено2686пъти

От средата на юни Община Ловеч взема мерки срещу неправилно паркираните автомобили, като ще издава фиш в отсъствие на нарушителя. Мерките произтичат от прилагането на чл. 48, ал. 6 от Наредба № 2 за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Ловеч и по реда на чл. 186, ал. 3 от ЗДвП, изменение от 21.01.2017 г.

Нарушението ще се установява от служители на Отдел „Контрол и сигурност“ на Община Ловеч. Фишът ще се издава на собственика, за което към МПС ще бъде прикрепвано уведомление с посочено място и време на нарушението, описано МПС, нарушени разпоредби, размер на глобата, срок и място за доброволно заплащане.

Със закрепването на уведомлението фишът се смята за редовно връчен. Сигнали за нарушения могат да се подават денонощно на тел. 068 601 389 и 0884 213465.

Община Ловеч приканва гражданите и гостите на града за стриктно спазване на разпоредбите на Закона за движение по пътищата.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d1%82-%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%8e%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b2%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bc%d0%b5/

15 коментара

Skip to comment form

 1. Те се сетиха кога! Я по добре го отложете за след 10 години

 2. Същите права имат и КАТ.

 3. Най после се сабудихте

  1. „Събуждам“ се пише, будна гражданко…!

 4. Да го видя с очите си и ПАК НЯМА ДА ПОВЯРВАМ!

 5. a koga 6te otideta po selata da sprete bezobrazijta

 6. ili po dobre wi e w grada na sjnka da pi6ete fi6owe

 7. Като аргясат двама-трима „наши ‘ора“ ще си прекратят акцията…

 8. сетиха се … толкова години безобразие.. да им вдигнат колите с паяците а не хвърчащи фишове

 9. Да видят и улица“ Ст.Планина „,която е една от най натоварените за движение търговски улици, но без тротоари ,защото са ликвидирани от месеци наред от „търговци“ на строителни материяли.

 10. Да се обособят първо достатъчно места за паркиране и тогава да се налагат глоби!

 11. Ловеч е единственния областен град без паяци.И виждате как се спира и кара .Пълно малоумие!!!

 12. А реално някой замисля ли се, че в целия град местата, на които реално можеш да паркираш без нарушение, са в пъти по-малко от необходимите за нормалните нужди на и без това силно намалялото през последните години(чия ли е заслугата за това?) население!? Затова и често се паркира на места,където е забранено, въпреки че много от знаците са поставени на участъци, на които забраната за паркиране е лишена от всякакъв смисъл и никому не пречи да си паркира човек колата там. Акцията май намирисва на поредния опит да се съберат средства на гърба на гражданите, уж под предлог да имало контрол…
  Нека първо се осигурят достатъчно пространства, където човек нормално да може да паркира, пък тогава да се налагат глоби.

 13. ще се сети някой да мине през съд и…..ще е до там ,като със скобите,дето ги слагаха едно време……

%d блогъра харесват това: