Откриха нова спортна площадка на алеята „Баш бунар“ в Ловеч

Прочетено2763пъти

Днес, 6 декември, бе подписан приемно-предавателен протокол за новата открита площадка с четири броя фитнес уреди на алеята „Баш бунар“ в Ловеч. Документът бе подписан от Корнелия Маринова – кмет на Община Ловеч, и Минчо Казанджиев – президент на „Ротари клуб“ – Ловеч.

Представители на двете страни, между които и заместник-кметът Даниел Колев,  посетиха площадката, за да видят на място качеството на изпълнението.

Площадката предлага на спортуващите комбиниран уред с успоредка, висилки и шведска стена. Още има уред за кръстната област, въртящ се диск, уред за силата на краката.

Вертикалната планировка е извършена от Община Ловеч, а уредите са осигурени от „Ротари клуб“ – Ловеч. Площадката е под постоянно видеонаблюдение, както и останалите  съоръжение на алеята в тази част.

 

 

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%be%d1%89%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%8f/

10 коментара

Skip to comment form

  1. Тази площадка аз лично я използвам от две години.Да нямя някаква грешка или аз бъркам!

    1. Така като гледам снимките по-скоро става въпрос за ремонт на съоръженията на съществуващата.

  2. Не грешиш Андрей. Но едва преди дни бяха изготвени всики документи по нейното озаконяване, за да може да се даде като дарение.

  3. Изглежда ротари-клубовете станаха форма за легализиране на ченгеджийски сборища по места.

  4. Върнете младите със някой нова фабрика, че станахме едно голямо село……

    1. Там е работата, че явно не искат да връщат младите. Не може да откажеш на две големи фирми да отворят работни места за стотици хора.

  5. Открийте и на салито. В такъв случай и тя е нова

  6. Ако площадката беше с коледна украса, можеше и да мине поредния опит за евтин ПиАр…. 🙂

%d блогъра харесват това: