Отварят асфалтираната улица пред Бароковите къщи в Ловеч на 26 април

Прочетено5950пъти

Днес, 25 април, приключва асфалтирането на пътното платно в района на изхода на Ловеч към Троян по ул. „Търговска“ покрай Бароковите къщи. Както е известно,  на 22 април започнаха ремонтни дейности, поради което бяха въведени някои временни ограничения в движението. Поставена е нова асфалтова покривка, като са елиминирани всички пропадания на платното по улицата и на Транспортния мост.

От утре, 26 април, сряда, движението ще бъде нормализирано в участъка от Транспортния мост по ул. „Търговска“ покрай хотел „Ловеч“ до началото на бул. „България“ (и на ул. „Димитър Пъшков“).

Община Ловеч се извинява на водачите на МПС за временните затруднения и малко по-дългия ремонт.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%8f%d1%82-%d0%b0%d1%81%d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%b1%d0%b0%d1%80/

33 коментара

Skip to comment form

 1. Е добре де, ама не всички в Ловеч живеят на „Търговска“. С останалите улици кво’ правим? Или по-точно казано от колко години нищо не правим?

 2. А „Княз Имеритински“ от кръговото до светофара при ЛИДЛ кога? Сигурно при слдващия програмен период – 2036 г.

 3. Браво! Още много улици Ви чакат за ремонт! �

 4. Елате на улица“Харманска“,все едно сте…. на полето… асфалт вече няма на нея !!! Как не ви е срам въобще да публикувате, че някъде въобще се“асфалтира“….???? Снимайте ТАЗИ „улица“, и я покажете ?!?

 5. Ili nie ne sme kam grad lovech? Dupka do dupka

 6. ГОЛЯМО АСФАЛТИРАНЕ Е ПАДАЛО

 7. Подигравка с всички ловчалии. Не знам кой нормален гласува за тая кметица. Сега ще си сърбат попарата.

 8. Ей, карикатури прости! ОСТАВКА!!!

 9. Ами още не е довършено.Шахтите кой ше ги изравни с настилката.Хахаха или отново ще си минаваме по стария начин.На прима виста.

 10. Това не се случи случайно, де.. Все пак в неделя ще идват президентът, царчето, патриархът, бат Бойко и още сума народ, заради откриването на новия храм.. Трябва да се покаже, че сме си окей тука, улиците са на ниво. Да, ама не. Да не почвам за „уникалните“ плочки по всички тротоари, на които буквално можеш да си изкълчиш глезен, защото или липсват, или са направени кесим, или просто са супер разбити. Вместо да се чудите накъде да се завъртите, вземете да оправите фасадите на старите сгради. Защото миналата седмица приятелят ми за малко да умре на място, заради падаща част от сградата до полицията, както си е чакал светифарът да светне зелено. Осъзнавате ли колко е опасно всичко това? Можеше на негово място да бъде дете или майка с количка. По тази улица ежедневно минава купища народ. Все пак отсреща има училище, все пак тази улица е в центъра. Но не по-малко тъжен е фактът, че занемарихте всички сгради-паметници в този град. От 19 години живея тук и не съм видяла да сте реставрирали и една сграда. Тъжно е, защото това са едни наистина прекрасни сгради. Търсете собственици, искайте пари.. Но не може в центъра на Ловеч всичко да е разруха. И моля Ви, никога повече не залепвайте плочките на центъра с лепило!

 11. Този участък беше пропуснат от Минчо К. при голямото копане и ремонт на централния булевард. Остана си язва, Дано наклонът след полагането на асфалт да е съобразен с събирането там на големи количества вода при дъжд, за да не се наводнява, че отводнителната система не е пипната.