Остава в силата заповедта да бъде затворена алея „Баш Бунар“ в Ловеч за пешеходци поради опасност от падащи скални отломъци

Прочетено2810пъти

Остава в силата заповедта да бъде затворена алея „Баш Бунар“ в Ловеч за пешеходци поради опасност от падащи скални отломъци. Назначената от кмета на Община Ловеч междуведомствена комисия е установила, че няма условия за отпадане на забраната.

Въвежда се допълнителна забрана за преминаването на пешеходци и по друга пътека, започваща веднага след детската площадка при ВЕЦ и свършваща пред пещера „Табашка“. Заповедта е от днес, 15.06.2017 г., и е в сила до обезопасяване на участъка.

Възлага се на „ЕКО“ ЕАД Ловеч да постави заграждение в началото на пътеката и сигнализация за въведената забрана за преминаване.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2/

7 коментара

Skip to comment form

 1. Вързахте си гащите с тез табели.Нали чистихте преди месеци

 2. До Кога??????Липсва ми !

 3. На Дебелата Берта хич не и пука, че там ежедневно прекарват част от времето си стотици ловчалии. Разходки, спорт, това са чужди понятия за плондера. Друго си е пиячка на аванта до кафяво по памперса.

 4. Отново подготовка на общественото мнение,че има опасност от срутвания и това ще наложи харчене на пари от общинския бюджет за проучване и овладяване на свлачището и…за личен джоб!
  Камъните не са толкова опасни.И други години е имало търкаляне на отломъци,но алеята не е била затваряна.
  Пак напомням,не камъните,опесни са ПЕПЕЛЯНКИТЕ,които от два-три дена върлуват по алеята.Но никой не сложи /след първото ми предупреждение в този сайт за пепелянките/ никаква предупредителна табела.
  Явно грижата на кметската Оправа е повече за намиране на причина за разход на бъджетни пари и поточета към лечни сметки!

 5. Ами хора които се избират с подходящите конкурси за подходящо неграмотни освен да драскат табелки друго не могат. Ха да видм аз ако искам да отида как ще ме спрат.