Одобрени са работните инвестиционни проекти за седем блока за саниране в Ловеч

Одобрени са работните инвестиционни проекти за седем блока за саниране в Ловеч, съобщи кметът Корнелия Маринова. Съответно са издадени седем разрешения за строеж, които са влезли в сила. Предстои да бъдат одобрени инвестиционните проекти за още три сгради и съответните разрешения за строеж.

Общо 15 сгради в община Ловеч ще бъдат обновени  по Националната програма по енергийна ефективност по многофамилните жилища. Сключени са договори с Българската банка за развити и сега вървят процедури по Закона за обществените поръчки.

Определени са изпълнителите на инженеринг за 11 блока, като за десет има сключени договори, които се изпълняват. Обжалва се избора на изпълнител на блок 214 на ул. „Бяло море“.

Предстои сключване на договори за строителен надзор. За четири сгради върви процедура за избор на изпълнител за извършване на обследване за установяване на техническите характеристики.

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8/

10 коментара

Skip to comment form

 1. Искате да кажете, че са санирани вече? Нали? Още миналата година.

 2. И кои са тези?????

  1. В момента бл. 115

  2. Йорданка Минчева малко зимно ще го работят явно..сега слагат скелетата 🙂 Веднага се втъркаха в саниранетооо

  3. Ясно. …някой личност от властта живее там.И нашия блок на България 55 УЖ беше от тези за саниране.Идваха комисий и т.н. Ама там живеем само простосмъртни и затова……дотам.

 3. Щом „вървят процедури “ на какво основание в момента се работи и от кои фирми?

 4. “СЪБУЖДАНЕ ОТ ТЕЖЪК СЪН “

 5. КОЛКО ОЩЕ ДА
  ЧАКАМЕ ТОВА САНИРАНЕ???!!!

 6. На държавата не й е работа да санира частни имоти. Нито може да контролира процеса, нито може да си позволи средствата (има си много други задължения, с които не се справя). Но при конумистите е така, държавата контролира всичко, и всичко се превръща в схема за усвояване (за да не ползвам далеч по-тежката и по-точно описваща реалността дума).

  Малко е тъпо, че ГЕРБ играят като комунисти, ама популизма така изисква, или още по-лошо, просто са европейско маскирани такива.

  Алтенативата – оригиналните комунисти. Тъжна история…

 7. Продължават Кражбите с това саниране Не се наядоха бая се уляхаааа

%d блогъра харесват това: