Общинският лидер на БСП в Ловеч е поръчителят на песента на Азис на 15 септември

Прочетено4241пъти

Общинският лидер на БСП в Ловеч Мария Лилова е поръчителят на песента „Мотел“ на Азис, която ученик на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги изпя на 15 септември. Самата тя е направила и пуснала и клипа, който светкавично обиколи фейсбук и възмути стотици хора.

Това е активно мероприятие, с което се цели уронване на доброто име на училището и хвърляне на петно върху целия град, коментира възмутено Корнелия Маринова, кмет на община Ловеч и общински ръководител на ПП ГЕРБ. Тя е категорична, че това е направено умишлено, за да се провали първият учебен ден в Ловеч и резултатът е на лице.

Грубата манипулация е извършена час след приключване на тържественото откриване на новата учебна година, когато и учителите, и учениците са били вече в класните стаи. При все този факт това не променя общата картина – пошлост и злонамереност са диктували желанието на общинския лидер на БСП, който по професия е социален педагог, да пожелае не друга, а точно тази песен на Азис. При това в присъствието на нейните ученици от Помощното училище „Васил Левски“, с които тя е била гост на тържеството. Лично е заснела видеото и лично го е разпространила.

Макар Лилова да призна деянието си и да се извини, остава много ясно фактът, че се пренебрегва значението и силата на 15 септември – първият учебен ден, при това от един учител в държавна институция. Няма да коментираме музикалните предпочитания на общинският лидер на БСП в Ловеч, тя може да слуша каквато си иска музика в дома си, но да прави това пред своите възпитаници, в двора на училище, а и след това да разпространява клипа в социалната мрежа е не просто проява на лош вкус, а престъпление и грозна обида към хилядите учители в страната, към децата и младите хора, които трябва да възпитава с личен пример.

Преди всичко обаче, това е съзнателно хвърлено огромно петно върху Ловеч, града, където звучи „Върви, народе възродени“, а не чалга и долнопробна музика и където ревниво се пазят традициите.

 

Постоянен линк към тази тема: http://lovechtoday.eu/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%87/

32 коментара

Skip to comment form

 1. Nqmat mqsto takiva vav takiva uchilishta. Da hodqt da peqt na BSP

 2. Абе всчки са чули , техниката е на входа, стаите – отгоре. Кой знай как са се забавлявали, сега го превърнахте в политически скандал. Каквато системата, такава и общината, такива и училищата . Докато съществуват делегираните бюджети и се плаща за бройка идиот, ще е пълно с такива. Сами си ги създадохте! Сега си пускайте статии, коккото щете, за да убедите хората , че града не е на ръба на тотален срив. Продължавайте на карате учителите от тези не чак толкова „желани“ училища да ходят по махалите и да събират циганетата, щото трябва да има класове, субсидии, щат и т.н., пък после се възмущавайте! На какво? На собствения си гений? Било училище с традиции. Да де, ама какви :). Айде да не казвам как „превеждаха“ съкращението КБУ още от мое време…..

  1. Напротив !! Училище с традиции и ценности е.
   И в цялата програма не е имало нещо такова !
   А и това отпред не са учители,всички бяха по стаите да приветстват новите попълнения на училището !
   Ако обичате вече да не създавате мнение по тая тема като не сте били там! И не знаете нищо ,Вие сте хора без работа които следите само жълтата преса и знаете само да плюете имиджа на някой нищо повече ! Нямате право да съдите!!!

  2. Алекс А. Потресаваща неграмотност! Първо научете правописа, а после давайте мнения!

  3. Къде ми намерихте грешките ? Ако мога да попитам ?

  4. ТрадициИ, коИто следите, имиДЖА, точки, запетайки, ала бала… „да не създавате мнение“ wtf?!

  5. Като сте толкова образовани и като толкова много ви интересува тази тема защо не се потрудихте да разберете каква е истината защо бързате да плюете

  6. Sara Valenti „Wtf“ от българския език ли е,че тук се правят на умни ?

  7. Кабинет за бремени ученички :д

  8. Ивайло Митков Ку**и, бъдете учтиви :). Твойто не го знаех. Явно доста трактовки има на „традициите“

 3. Ей,счупихте се от глупости.Не виждам какво лошо има един ученик да покаже таланта си.Хубаво-не харесвате Азис,и аз не го харесвам,но вечер повечето от вас катят гъзаретте и кършат снаги,при Пацо в Илит.Някой помисли ли че момчето вместо,(както повечето на неговата възраст)да има жена,и поне две деца,е още в класната стая и продължава образованието си.Интересно ми е какви коментари щяхте да бълвате,ако примерно беше изпълнил на Раммщайн-pussy,или „кой ти гу тури…”,на черно фередже.Факт е че унас образователната система е под всякаква критика,отпадат произведения на Български литературни гений,за да учат децата ни за шизофренични герой борещи се с мелници,и изопачаващи историята ни факти,за да се нагодят по американските стандарти.Да,истина е че момчето е талантливо,и изпълнява еднакво добре и фолк,и поп-фолк,и поп,но също така пее отлично и народни песни.Интересно ми е колко от вас критикуващите бяхте на 11.09.17г.пред народното събрание(защото аз бях там)…..

  1. Точно това имах предвид – някой излишно го разду.

  2. Ами дайте да го наградим, че няма жена и деца и пее „Мотел“ на 15-ти септември в УЧИЛИЩЕ, НА МИКРОФОН, и в квартала се е чувало, ама иначе “ о не, то всички са били в класните стаи“.Пълни глупости! Стига сте оправдавали циганията и то в неподходящо време !!!!!! Може да вихрят снаги, но в дискотеката.Там всеки ще си танцува каквото му е кеф.

  3. A NIAKOI IGRAIAT KU4EK PO MASITE..

 4. Ot dogodina balgarskiq hum da e na azis. Nqma nikav problem to veche nqma balgari da vi eba vav tapanarite

 5. Ценка Цанкова много си права! Тя Лилова си ги обича мангитата от край време.докато се плаща на брой няма да се промени нищо, а що се отнася за името на училището аз съм завършила там икономика след 7 клас и да ти кажа нивото беше доста добро

 6. Оставки бе, маймуни грозни _!_

 7. Вместо да пишат тези глупави, пошли, грозни, отмъстителни, съвсем безсмислени декларации, които не са нищо друго освен черен политически пиар, Корнелия Маринова и сие от кметския и партийния екипи да се опитат да направят нещо реално добро за образованието в Ловеч, ако все още искат де … Защо със същата енергия и ярост не написахте декларация за умиращата ни болница и не използвахте тая шумотевица около ПГИТУ да я огласите по медиите, като ви беше дадена възможност за изява?! Лицемери недни!! Статията, която горещо препоръчвам да прочетете/ дори ви умолявам да го направите!/ дава ВСИЧКИ отговори на всички проблеми в образованието – и нашето тук най-паче: http://baricada.org/2017/06/15/uvolnete-uchitelite/ 🙁

 8. Активно мероприятие, груба манипулация, пошлост и злонамереност,… Не прекалява ли кмета или се цели отклоняване на вниманието от ситуацията в Слънце? Вече да се чуди човек кое е по-отвратително в случката – самият акт или партийните реакции/вкл. и липсата на такива/ на видните ловешки педагози, опозиционери и управленци. Засрамете се, че подминахте проблемът в Слънце и не написахте ред за него. Явно Азис ви е по-важен от най-малките жители на града. Ама то едно е да препечатваш удобна общинска информация, а съвсем друго е да напишеш нещо по наболял проблем. Резилът не е по-малък

  1. Права си, Емилия. защото случаят с „Мотела“ е само с емоционален привкус, а в „Слънце“ – с икономически. Тази бутафорна партийна декларация стреля по два заека едновременно- отклоняване на вниманието от тежки социални проблеми като болницата и детската градина, от една страна, и политически пиар във връзка със започналата вече подготовка на ГЕРБ за предстоящите местни избори, от друга. Та те така, казано на ловешки герберски диалект… 😀

  2. Аз се намирам далеко но те подкрепям Емилия Герганова! Ти просто разсъждаваш, Целта е да се забрави за проблема с детска градина Слънце!

  3. Толкова сте права в случая! Като печеливш лотариен билет го развяха и продължават да го развяват това 15 секундно клипче някои хора. И им се получава засега.. Успешно замаскираха миризмата от едно половинчасово видео от „г-жа Христовата градина“.

 9. Срам.за.училището

 10. Който пее зло не мисли !!!

 11. Мноооого комунистически курви в този град бееее

 12. и изпълнителя е зам. на общинския лидер сигурно … дрън дрън

 13. А защо не напишете нещо за инициативата на Г-жа Поляна Петрова и на родителите и децата, които възторжено приеха идеята и се окичиха на първия учебен ден с народни шевици от ловешкия край!

 14. Samo azis i tesni pichki

 15. Да видим сега г-жа Нинова ще действа ли като батБойко да я махне от редиците на БСП тъй като е срам и позор за нейната партия!!!!!!

 16. И на кирилица ако трябва ще го напиша.

 17. Брей много злоба се вижда тук

 18. Пак не можах да разбера. Как са били учениците в час след като песента я пее ученик и има маса слушатели? Ама карай сега. Те управниците ни все истината казват все мислят за благото на държавата. Ми да са и живи и здрави избирателите на тази дето са я направили лидер.

%d блогъра харесват това: